Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez soknak számít? Lent:

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez soknak számít? Lent:

Figyelt kérdés
Eddig 4 sráccal voltam, egyel szexeltem, a többi csak orál. 19 vagyok. Soknak számít?

2020. júl. 18. 18:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem.
2020. júl. 18. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Nem.

Amúgy sincs köze hozzá senkinek. Ha nem akarod megmondani valakinek, nem mondod meg neki.

2020. júl. 18. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem sok, de nem is kevés, ki mikor kezdi el... Van aki 29 éves korában jut el idáig, de az sem probléma. Sőt!
2020. júl. 18. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Összesen mennyi? 4 nem lenne olyan sok, de szerintem nincs különbség anál és orál között. A partner, az partner.
2020. júl. 18. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyaltalan nem sok.

Bar nálam dugás nem játszik.

Nekem 1 partnerrel volt 2 alkalom. Csak szopás. Más valakivel meg csak csók. Ennyi. Többet nem is tervezek.

A csókot nem bánom.

A másikat se. De utólag másképp csinálnám

2020. júl. 18. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesen volt az első?
2020. júl. 18. 22:06
 7/10 A kérdező kommentje:
18 évesen.
2020. júl. 18. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Tehát évi 4 srác. 10 év 40 srác. 20 év 80. Na majd kapod a savat 20 év múlva ezért. :) Amúgy meg élvezd a életed és ne foglalkozz mások véleményével mert sose lesz olyan, hogy mindenki ugyanúgy látja.
2020. júl. 18. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
Ha csak egy év alatt volt 4 úgy egy kicsit sok. Plusz az orál. De ez még semmit nem jelent. Ha éveken keresztül folytatsz ilyen életformát, no ott már gázos, mert simán összegyűlhet sok az évek folyamán ahogyan az előttem szóló írta.
2020. júl. 18. 23:07
 10/10 anonim válasza:
86%

Ez egyáltalán nem sok és a második válaszoló írta jól, hogy egyébként semmi köze ehhez senkinek, emiatt nem lehet itélkezni.

Ismerek olyat, akinek 22 évesen 4 szex van a háta mögött és olyat is, akinek szintén 22 évesen 40 szex. És egyáltalán nem rosszabb ember ettől a második személy. Ameddig az ember vigyáz magára és a másikra, addig nem ennek kéne befolyásolnia, hogy milyen ember vagy.

És azt, hogy te soknak tartod-e ezt, majd később tudod meg. Nyílván lesz olyan amit megbánsz, amit nem tennél meg újra, de hidd el, hogy ezek is fognak azzá formálni aki leszel.

De tényleg óvatosan és vigyázz magadra!

2020. júl. 19. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!