Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ebay-en 40 napja várom a (3!...

Ebay-en 40 napja várom a (3! ) csomagot ez már soknak számít? Lent

Figyelt kérdés
nyitottam ügyet hogy ne csússzak ki az időből, mivel 3 dolog is késik amit egyszerre rendeltem míg amit később már megjött. (erre kaptam egy kedves levelet ami kb arról szólt h ne próbáljak meg csalni) az egyik a 3ból azt írta utána nézett és már Mo-n van... Akkor miért nem jön meg? ezt pénteken írta. Volt akinek ennyit késett? miért van ez? Utána lehet járni hol van a csomag? hogyan? köszi szépen egy ijedt vásárló

2013. okt. 7. 18:58
 1/1 anonim ***** válasza:
szia. Nekem is volt már olyan, hogy jóval 40 nap után jött, jó hogy nyitottál ügyet. Én azt szoktam mondani az eladónak: várjuk még kb 10 munkanapot, és akkor kiderül. Az ebayen megvan a határidő, hogy mikortól tárgytalan az ügy. Az meg egy dolog hogy az országban van, de azért nagyon durva dolog ha az eladó azt írja hogy ne csalj mert akkor magából indul ki??? Ha ilyen a hozzáállása, akkor menjen vissza a gyárba, ahonnan kiszökött vagy ahova akar, de ilyet sose írjon, mert az hogy te nem kaptad kézhez, az nem a te hibád, a posta ilyen, ez nem a te dolgod, te csak azt jelezted hogy nem kaptad meg. Várj még majd vedd elő az ügyet. Ha ő be tudja bizonyítani hogy itt akadt el az országban, akkor a postát tudod elővenni, hogy hol a csomag, mivel könyvelve van, nem veszhet el!!!
2013. okt. 7. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!