Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért mondják hogy szép a farkam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy szép a farkam?

Figyelt kérdés
Mármint ne a farkam hanem engem kedveljen. Bezzeg arcra már nem jövök be nekik :D Na szóval hogy szerintem fura csak az ha egy farkat dicsérnek? Az csak egy farok.
2020. júl. 18. 11:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Ha azt akarod, hogy ne a farkad alapján ítéljenek meg vagy szeressenek, akkor ne mutasd meg ismerkedés során.

Vagy szerinted az nem fura, hogy a farkad mutogatod, de közben azt akarod, hogy téged kedveljenek?

2020. júl. 18. 11:51
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
2. A heterok egy része is folyton a faszáról küldözgeti a képet.
2020. júl. 18. 11:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem találom furának mert szexet keresek csak :) Nem engem kell szeressen hanem velem akarjon lenni. :P
2020. júl. 18. 11:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Illetve kedveljen. Megjegyzem minden szexnél mindenkinél alap a test és farok kép.
2020. júl. 18. 11:59
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

Aha.

Két dolgot akarsz összeegyeztetni, amik nem járnak együtt. Ha csak szexet keresel, akkor ne csodálkozz, hogy nem érdekelsz olyan embert, aki nem a farkadért kedvelne.

Ezzel így maradnak a második válaszoló által írt ösztönlények. Elégedj meg ezzel. Te sem nyújtasz többet.

2020. júl. 18. 12:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fura, mert mint ahogy nem szep arc is van, van csunya farok is.

Ha mar csak szexelek vkivel, akkor legyen helyes is es legyen jo farka is.

2020. júl. 18. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez van, ha néz ki jó rajtad, akkor az néz ki jól rajtad. Örülj neki, hogy valami tetszik rajtad az embereknek. :D

24/F

2020. júl. 18. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Mert a többségnek csak az számít, illetve sokkal inkább csak az. Nekem arc fontosabb.
2020. júl. 18. 14:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a problémád. Azt mondtad, hogy aki szexelni akar ott alap de te is csak azt akarod mégis csodálkozol. Értelmetlen a kérdés.
2020. júl. 18. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
Valószínűleg azért mondják, mert tetszik nekik a farkad, szépnek tartják. :)
2020. júl. 18. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!