Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen farokra mondják azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen farokra mondják azt, hogy ronda?

Figyelt kérdés
Még csak mostanság kezdtem el ismerkedni, de akik látták a farkam mind azt írta, hogy milyen szép. De kiemelték, tehát nem rákérdeztem. Aztán így elgondolkoztam. Milyen a ronda? Mert azt gondolom kb mindegyik farok hasonló. Mitől lehet ronda?

2020. máj. 27. 11:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, nekem is mondták már, hogy milyen szép, de szerintem ez csak valami illedelmes gesztus.
2020. máj. 27. 11:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

A szépség nagyon relatív dolog. Kinek mi tetszik.

Biztos van ronda is. Szerencsére közelről olyannal még nem találkoztam. :)

2020. máj. 27. 11:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem kb. semelyikre, max. amelyiken csúnya, gusztustalan elváltozás látható.
2020. máj. 27. 11:13
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Egyszer találkoztam egy sráccal akinek olyan farka volt mint egy visszafejlődött gomba.

Maximum 6 cm volt, amiből 3 cm tett ki a makk.

Fura volt, mert azt állította hogy aktív, aztán csak ő csinálta nekem. Nem akartam megsérteni, ezért gondoltam legalább kiverem neki de még az sem sikerült.

Ez volt az egyik ami nem tetszett, és egy másik akinek szintén kicsi volt hatalmas szőrzettel. A szőr nem zavar, de amikor a farok kisebb mint a szőr az elég kiábrándító. :D

2020. máj. 27. 11:19
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
A képfeltoltes.eun találsz rondákat. Néha pl nagy a makk aránytalanul. Vagy a színe csúnya. Vagy egyszerűen látszik, hogy egy kövér emberé aztán azért nem ok. Vagy nagyon fehér a bőre. Sorolhatnám. Amúgy nekem is mondják hogy szép. Az első srác aki leszopott ezzel kezdte. Akkor nevettem. MA is nevetek de tudom, hogy tényleg szép.:)
2020. máj. 27. 11:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát például a fitymaszűkületes, sajnos ilyen pasikból is rengeteg van és nem látják be, hogy ezt kezeltetni kellene.

Volt akinél meg is jegyeztem neki, azt mondta neki nem okoz gondot a szexben :)

2020. máj. 27. 15:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a fitymaszűkületes, ápolatlan, pattanásos ronda.
2020. máj. 27. 15:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem szokták mondani hogy ronda.

De ha elküldöd valakinek a fotót a családi ékszerről, így szokták megköszönni.

2020. máj. 27. 16:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az öreg,szottyadtra.
2020. máj. 27. 16:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden farok egyforma. Sőt!

Bizony bőven akad ronda - a fentiek szerint is.

És a tiéd milyen? Az mitől szép? :)))

2020. máj. 27. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!