Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mégse meleg? Akkor miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégse meleg? Akkor miért csinálta?

Figyelt kérdés
Gimi alatt volt egy srác a suliban akivel egyszer véletlen összechateltem. Egyből tudtam, hogy ő az. A lényeg, hogy 3 éven át kb heti 1x de néha többször találkoztunk. Mindig ő írt rám. A program mindig ugyanaz volt. Leszopott, majd én is őt mondjuk 3 taliból 1x. Így telt el a gimi. Aztán ő vidéken tanult tovább. És most 4 év után ráírtam, hogy nincs-e kedve összefutni mint régen. Erre kb tök leszólt, hogy ő nem akar semmi ilyet. Felejtsem el, stb. És nem értem miért. Közölte, hogy ő nem meleg és csak azért csinálta mert kényelmes volt így. Ami ugye azért fura mert ő mindig szopott én meg nem. Szóval szerintetek mi baja? Az igazság az, hogy utána másokkal is voltam már. Csak kicsit hiányzik. Mármint mindenkit hozzá hasonlítok. Mert neki pl nagy volt amit nagyon szerettem. Illetve hamar el is élvezett ami szerintem jó, mert nem kényelmes sokáig csinálni. És neki mindig finom spermája volt és sok. Ez se jellemző, mert a többségnek keserű és max 3-4 spricc. Szóval így nekem ő meghatározó volt, már csak azért is mert sokáig tartott. Csak így olyan fura a hangnem váltás. Anno amikor leutazott néha még írt aztán ez úgy elhalt.... Szóval mi lehet vele? Lehet heteró lett?
2020. júl. 16. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hetero biztos nem lett fszopas utan. Lehet biszex es epp bnoje van, vagy pasija...
2020. júl. 16. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Minimum biszexuális, de lehet azóta olyasmi történt az életében, ami miatt ezt elfojtja magában, esetleg szégyelli ami történt.
2020. júl. 16. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyilván hiányzik neked, mert jó volt vele. De neki biztosan változott az élete, nem akarja a melegségét felvállalni semmilyen szinten sem. Sajnos ez van, el kell fogadni.
2020. júl. 17. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!