Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez igy oke vagy en is csinalta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igy oke vagy en is csinaltassak tesztet?

Figyelt kérdés
Van egy csavo akihez eljarogatok.Nagyon sok ido volt amig ra vettem magam.Nagyon elvezem megtesz velem amit akar mert en direkt kerem ra.Szeretem ha alaznak hasznalnak.De termeszetesen vigyazunk...Ovszer meg minden.De ha arra kernem,h csinaljon vizsgalatot,h nem beteg-e es el is menne az nagyon jo lenne.Tehat az a kerdesem ha elmegy es megcsinalja es nem beteg akkor en sem igaz ? vagy csinaltassak en is kulon ?

2020. jún. 13. 06:07
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Ha mással nem létesítész szexuális kapcsolatot mellette, ő sem melletted mással, és ő egészséges, akkor nem hiszem, hogy szükséged lenne rá a mostani partnered miatt.

Ha nem ő az első partnered, hanem előtte is éltél nemiéletet, akkor érdemes csináltatni. Na meg 3 havonta egyébként is ajánlott a teszt.

2020. jún. 13. 06:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Ertem.Koszi a valaszt!!
2020. jún. 13. 06:12
 3/9 anonim ***** válasza:
13%

Elég egyértelmű

Ha neked csak ő a partnered, és a teszt szerint ő nem beteg akkor te sem...

2020. jún. 13. 07:15
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
2-es. És honnan tudod hogy a kérdező előtte nem volt mással? A kérdező is lehet beteg, csak még nem tud róla teszt hiányában.
2020. jún. 13. 07:40
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Tanuld már meg legalább leírni a szót helyesen.
2020. jún. 13. 08:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Mit vesztesz vele? Ingyen van, ha mindketten csináltattok az a biztos.

Szerintem nem fair, ha őt megkéred, mintha nem bíznál benne, vagy csak óvatos vagy, és te cserébe nem biztosítod neki ugyanazt.

2020. jún. 13. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Az igazi az lenne ha ketten együtt bejelentkeznétek magánklinikára és akkor kb. félóra alatt megcsinálják adminisztrációval mindkettőtöknek.

Ez ha a hét elején van hétvégéig mailen meg is kapjátok az eredményt azaz vissza se kell menni, hacsak nem újból teszteltek.

2020. jún. 13. 14:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem Magyarban lakunk.Itt nem tudom,h megy.
2020. jún. 17. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem a magyar magánklinikákat elérik a nyugatiak is. Gondolom nem drasztikusan keletebbre vagytok :D
2020. jún. 17. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!