Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Támogatói kapcsolatból ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatói kapcsolatból ki lehet szállni? Hetero fiú vagyok, de betalált egy ajánlat. Szeptemberben megyek fősulira, és egy idősebb urat kellene kényeztetnem heti két három alkalom. Nem szeretném, de ez könnyű pénz lenne. 18/f

Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 09:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%

Egyén és személyiségfüggő - egy normál kapcsolatban is van aki nem képes elfogadni hogy vége és utána még zaklatja a másikat. Döntsd el, hogy megbízol-e a "szponzorodban" és milyen típusú ember. Előre fektessétek le a szabályokat, mennyi az apanázs és milyen időszakra szól. Ha menet közben akarsz kiszállni akkor a kifizetett időszakot még dolgozd végig.

Ettől még nem lennék prosti, de a te dolgod, a te életed. Óvszert viszont használj.

2020. júl. 16. 12:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne kiszálni?

De ahogy leírtad még létre se jött ez a támogatói kapcsolat!

Az meg hogy heteró vagy elég túlzás, max biszex ha letudsz szopni egy faszt.

2020. júl. 16. 15:04
 13/20 anonim ***** válasza:
19%
Idei érettségi vicc volt, jó hogy mindenki fősulira megy
2020. júl. 16. 15:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy te heteró.

Főleg, hogy általában meleg körökben divatos szójárás ez az "idősebb úr".

2020. júl. 16. 18:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

No! Látod, tudsz te normálisan is válaszolni, hogy mit jelent a kényeztetés... Az bizony lehet, hogy te sz..pod, kezeled, masztizod, stb... Most meg már kiderült, hogy szex is van benne...

Igaza van annak, aki beszólt neked a bunkó válaszért! De a legutóbbi válaszodban egy "Bocs" is járt volna!

2020. júl. 17. 09:42
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Jol hangzik.

Irigyellek erte.

Vallald be

2020. júl. 17. 10:50
 17/20 anonim ***** válasza:
2020. júl. 17. 10:59
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

Ha lenne támogatóm heti egyszer simán beleférne, hogy leszopom :D

Utána megy mindenki a dolgára :D

2020. júl. 17. 14:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Eriggyé e kapálni!
2020. aug. 4. 17:25
 20/20 anonim ***** válasza:
70%

Hát figyi. Pár dolgot tarts be. Lakcímet ne adj neki, se közösségi média hozzáférést, mármint ne lássa az ismerőseidet és a személyes információidat, hogy melyik fősulira jársz, ha találkozol vele, legyen egy ismerősöd, aki pontosan tusja, hogy hol vagy, mit csinálsz, és kivel vagy. Biztonság esetére. Ha bármi baj történne, és sajnos ma már sok a paraszt. És véletlenül se vegyen fel telefonnal, kamerával, bármivel, mert zsarolhat vele.

Tudom, hogy ez így sok, meg minden, de minden eshetőségre fel kell készülni. Én személy szerint még az igazi nevemet sem adnám meg, biztos ami biztos.

Hogy ne legyen félreértés, én nem vagyok hímringyó, komolyat keresek, de ez alap ilyen helyzetben.

De számolj azzal, hogy bírni fogja e a gyomrod. Nekem az alkalmit sem bírja, kellenek érzelmek ahhoz, hogy bárkivel is lefeküdjek.

2020. aug. 23. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!