Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek egyre nagyobb vonzalmat az idősebb urak felé?
Valamiért vonzónak találom az 50+-os pasikat de nem tudom hogy miért.
Mitől alakulhatott ez ki?
Adom az #1-est. Ééééédes istenem. xDDDD Az ilyenektől én általában csak jobban érzem magam, mert látom, hogy van nálam lentebb bőven. xD Szóval nyomjad, kincsem. xDDD
kedves kérdező!
Nem látok rá az életedre, de szerintem lehet, hogy tapasztaltabb partnert keresel, vagy szimplán az idősebb, érettebb személyiség kezdett el vonzani. :) Szerintem ez teljesen jól van így. :D Én maradok a korosztályomnál, de ha te így érzed jól magad, akkor hajrá! ;)
19/F
Haggyad szerintem.
Ez az ember a legalja szintet képviseli sajnos.
A kutyának se kell ezért itt szólogat be mindenkinek.
Én pedig már 50 éves vagyok,de mindig fiatal párjaim voltak. Talán azért,mert egyenrangúnak vettem őket és lelkileg -is- jól megvoltam ezzel a korosztállyal.
Csak az a fránya hűség, az volt a bibi mindig....
Hasonlóan érzek, mint te.
Igaz nekem max 50 a korhatár, de fiatalabb koromban is az idősebb pasik jöttek be. (most 28 vagyok).
Hogy korban miért? Talán jobban vonzanak az apa típusok, illetve beszélgetésben is jobban megértem magam az idősebb korosztállyal, mint a velem egyidősekkel, vagy a fiatalabbakkal.
Velük könnyebben megtalálom a közös pontot, a közös témát, kortól függetlenül nekem fontos, hogy értse a humort és ő is ilyen legyen, meg valahogy komolyabbnak gondolom őket, mint a fiatalabbakat.
De ne keresd a miérteket, ezt úgy kell elképzelni, mint egy fétist, van akit a latex izgat, van akiket csak a kigyúrt pasik, van akiket a fiatalok vonzanak, van akik a lányosabb fiúkra buknak és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!