Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, az első fiút hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, az első fiút hol és hogyan illetve hány évesen ismertétek meg?

Figyelt kérdés
Hogyan jött szóba a szex vele? Mikkel segíthető elő az ilyesmi?

2020. júl. 15. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen, egy táborban, ő mondta hogy kipróbálhatnánk ezt azt a tábor után és meg is történt
2020. júl. 15. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kissrác koromban, egy nudista kempingben. Jóval idősebb volt, és finoman vezetett be a dolgokba.
2020. júl. 15. 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen egyik osztálytársammal. Jártunk egymáshoz aztán egyszer kipróbáltuk. Azóta minden alkalommal ha együtt voltunk.
2020. júl. 15. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem volt sajna mert mikor lehetett volna is akartam bizonygatni, hogy nem izgat. Pedig volt közös maszti gimis haverral. Aztán akart szopni de nemet mondtam. Most így újra izgat évek után hogy nincs barátnőm. Szóval most fogok belecsapni. A közös maszti meg úgy jött...
2020. júl. 15. 10:27
 5/9 A kérdező kommentje:
14 voltam és chatről aztán a kolijában megdugtam. Ő 17 volt.
2020. júl. 15. 10:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezt kaptam privibe és gondoltam nem hagyom ki, bár nem értem miért privibe jött.
2020. júl. 15. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen, osztálytársam volt. Elsőre közös maszti, majd kölcsönös orál.

Aztán egy alkalommal bekrémezte, és belecsüccsent. Fél percig tartott, de akkorát lőttem, hogy még.

Teszem hozzá ő is. Miközben tövig bennem ült.

De rég volt...

2020. júl. 16. 23:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

19 éves voltam és egy már volt osztálytársammal történt. A srác 18 volt. Előtte titkokban 4 évig tetszett nekem és sokszor fantáziáltam róla. Aztán már kijártuk a sulit és egyszer rám írt, hogy szoptak-e már le, és hogy akarom-e. Nagyon megörültem, de meg is szeppentem. Aztán találkoztunk és megtette. Aztán viszonoztam, nagyon boldog voltam. Következő alkalommal már meg is dughattam. Mindig elmentünk aztán egymás szájában :)

És te hány éves vagy, kérdező?

2020. júl. 16. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen.Munka helyen és biszex volt ő is A hogy,az nem publikus.
2020. júl. 18. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!