Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Az első fiús élményetek hány évesen volt? Honnan ismertétek meg a partnert?
bázz :D a világ nagy kérdése... ha ugyanazt éreztétek, ennyi idősen, mint én a lányok iránt, akkor sajnállak titeket, hogy ennyi előítélet van veletek szemben... Olvasom ezeket a történeteket, és arra gondolok, hogy tök ugyanígy csajoztam.. könyvtárból, szomszéd, sulitárs stb stb... csak éppen a vágyam célpontja más volt... elég gáz lenne nekem is ,ha mindenki homi lenne körülöttem, és nem fogadnák el ,hogy hetero vagyok... szóval
megértelek titeket, és hajrá...
(amúgy abban tényleg van valami ,hogy a homofóbokban van némi hajlam és ettől félnek és ezért homofóbok, mert bennem pl nulla hajlam van, pont ezért egyáltalán nem botránkoztat meg.)
24 voltam.
a randi.gay.hu oldalon ismerkedtem meg vele.
sokat leveleztünk, majd találkoztam vele.
albérletbe lakott , ott történt meg a dolog, először orál volt , majd pár nap múlva találkoztunk ismét, akkor már lefeküdtem vele. nagyon élveztem a dolgot, kicsit bénáztam, ő már profi volt benne és szerencsére segítőkész, megértő.
két pózban csináltuk, misszionárius és kutya, de így elsőre mást nem is akartunk kipróbálni. későbbiekben már több pózban csináltuk.
#3 végre egy értelmes valaki, aki belátja, hogy a melegnek ugyanazok a problémái, gondjai, örömei, mint a heteróknak csak nem lehet annyira szabadon megélni ezeket, mint ahogy kéne és jó lenne.
Amúgy az egy jó gondolat, hogy belegondoltál abba, hogy mi lenne, ha nem heteronormatív társadalomban élnénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!