Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon érdekel a szájbaélvezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon érdekel a szájbaélvezés. Ötletek?

Figyelt kérdés
Eszméletlenül izgalmasnak találom de nem mertem még kipróbálni. Milyen érzés? Mire számítsak? Tippek hogyan lehet addig csinálni, hogy ne fáradjon el a szám?

2020. júl. 9. 19:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy kalandozó és ha mégis, akkor csak óvszerrel, sosem csináltam gumi nélkül, egyik oldalt sem, mindenesetre ez meglepett, mert én tényleg úgy tudtam, hogy orálisan olyan minimális az esély, hogy kb lehetetlen, de sajnos akkor ez van. Vigyázni kell. Nyállal viszont biztosan nem terjed, azt mindenhol kiemelik.
2020. júl. 9. 22:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszú távú partnert választas, akkor szerintem semmi ciki nincs abba ha együtt elmentek egy anonim HIV szűrésre. Pesten 4 óra alatt mejön az eredmény. Ha negatív akkor úgy csinálhatjátok és annyit nyelhetsz le amenyi jól esik.
2020. júl. 9. 22:41
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Ez baromság, nem terjed nyálon keresztül a HIV vírus. A vírus véren, spermán, előváladékon, végbél és vaginális váladékon, illetve anyatejen keresztül tud terjedni, ha az nyálkahártyával érintkezik, vagy ha közvetlen bekerül a véráramba. Orális szexen keresztül elméletileg lehetséges a vírus továbbadása a fentebb említett folyadékokon keresztül, de extrém alacsony a kockázat mértéke.

Ennek ellenére persze érdemes vígyázni a random partnerekkel, hisz számtalan más betegséget is el lehet kapni sokkal nagyobb eséllyel az orális szexen keresztül.

[link]

2020. júl. 9. 23:16
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Ha pesti vagy szívesen a szádba élvezek.:)
2020. júl. 10. 11:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor pár tévhit:

- A HIV elméletileg tud orális úton is terjedni, de ennek igen kicsi a valószínűsége. Ha egy HIV+ embert lesz*psz, 1%-nál is kevesebb a valószínűsége, hogy elkapod tőle. Amire azért nem lehet alapozni, mert ha pont te leszel az az alig 1%, az nem fog vígasztalni...

- Sok más nemi betegséget viszont gond nélkül el lehet kapni orális úton is. Ezek szinte mindegyike gyógyítható, de nem biztos, hogy megéri a macerát...

2020. júl. 11. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!