Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A kémiának köze lehet ahoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kémiának köze lehet ahoz, hogy nem tudok szerelmes lenni senkibe?

Figyelt kérdés

Rengeteg érzelmeim vannak, szeretnék szeretni, de van, hogy találkozok valakivel hiába a világ leg cukibb és legimádnivalóbb embere, az illata egyszerűen nem oké... vagyis nem büdös, eggyáltalán, de olyan mintha minden porcikám azt mondaná, hogy nem ezt az embert keresem, nem tudok csak ugy beszélgetéssel meg stb beleszeretni bárkibe, hanem valahogy érzed (szó szerint egy érzékszerveddel) és most nem akarom kiemelni az orrot csak hátha ti is éreztetek, ilyet, hogy azaz összhatás, ami tudat alatt az agyunkban történik nem villan akkor törheted magad, nem szimpi a másik hiába tudod, hogy kedves, aranyos, helyes, tudjátok az a meglátod esetleg valamilyen kontaktba kerülsz vele bármi és érzed, hogy többet szeretnél tudni róla, hogy vonzodsz hozzá, stb stb....

Már olyan sokszor volt, hogy valakire azt hittem, hogy helyesnek gondolom, de amikor lett tali meg találkozás, akkor ez igy eltünt. Amikor távolról látod addig minden okés vagy képről, de élőben meg mintha nem is éreztél volna vonzodást a másik iránt. Valahogy szükségem van mindenre, egy egész alakos embert látni és nem egy képből, chaten iszonyat nem birok ismerkedni rendesen... nem jön át.

2020. júl. 3. 20:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

5#-ös válaszoló

Nekem nem is kicsit lenne ezekre igényem, én imádok adni, nagyon jó érzés, hogy megölelsz valakit aki ettől boldog lesz, de például hadi lábon állok a vissza kapni dologgal, ha én kapom nehezen viselem, főleg ha az illetőt ugy érzem nem illünk össze, zavar, hogy igényelném, de nincs olyan akitől szivesen fogadnám ez az egyik ami elkeserít

2020. júl. 5. 09:45
 12/13 A kérdező kommentje:

Annyit még megjegyeznék, neharagudjatok, hogy pont a szaklást vettem ki, ennél komplexebb dologrol beszélek

Az "összhatásról"

Pici apro dolgokrol amik együtt alkotnak valamit ami miatt valaki vonzo lesz

2020. júl. 5. 09:47
 13/13 A kérdező kommentje:

6#-os válaszoló, én ezt a részét lehet én pont forditva gondolom, én valakit nem azért szeretnék szeretni, mert xy parfümöt használ

A másik dolog, hogy lehet ugyan ugy vagyok mint te, hogy a természetes illatot nem birom, pontosan ezért irtam a "kémiát" - "működik a kémia kettejük között", hogy lehet a test szagukat érzem ami nem tetszik

De volt olyan amiben nem vagyok biztos, hogy én a parfümöket utálom, allergiás is vagyok rájuk, meg van amelyik annyira büdös...

Amit sose értettem és ezzel hatalmas problémám van, hogy nem tudom miért, de szinte bármilyen hetero sráccal találkoztam vonzobb volt, az illatuk tetszett, stb stb nekik szeretem az illatuk azaz gyakrabban

És ennek semmi köze, hogy mert ők ilyen "tiltott" gyümölcs

Nálam csak egy dolog van, hogy milyen reakciot vált ki belőlem a másik személy, ennyi

Legjobb példa, volt egy srác akivel volt aktusom, de ő nem akart semmi többet, meleg volt és neki tetszett az illata, meg birtam a srácot, szóval nálam ez a tiltott hetero dolog nem játszik, csak a hatás amit kivált az illető

2020. júl. 5. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!