Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz a partnered elött kimosni magadat?
Itthon nem nagyon van rá lehetőségem, sosem vagyok egyedül itthon, és a wc és a fürdő kettő külön helyiség, és azon gondolkozok, hogy az mennyire gáz, ha a búvóhelyben, vagy a hotelben aktus elött mosom ki magamat? Vagy esetleg van más lehetőség erre? Pl az aktus elött 24 órától nem eszek semmit sem, ilyenekre gondolok. Beválhat? De a legfontosabb, hogy ne érjen semmilyen "meglepetés" attól függetlenül, hogy kotont használunk, szerintem alap, hogy tiszta legyek, nem szeretném semmi képpen sem elijeszteni.
Gondolom, kitalálhattátok, hogy még szűz vagyok. :D
Szerintem inkább intézd el otthon
Gondolom azért rád nem nyitnak egyik helységben sem
Elmész wcre, utána a kádban szép alaposan kimosod magad, majd kitakarítod a kádat
Inkább ne a partner előtt csináld
Ha anális szex van a pakliban és a fogadó fél azt mondja, hogy megyek lezuhanyzom, az aktív 100% hogy veszi a lapot és pl kimegy elszívni egy cigit.
Hidd el, aki érdekelt az anális szex bármely részében, annak ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!