Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gáz a partnered...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz a partnered elött kimosni magadat?

Figyelt kérdés

Itthon nem nagyon van rá lehetőségem, sosem vagyok egyedül itthon, és a wc és a fürdő kettő külön helyiség, és azon gondolkozok, hogy az mennyire gáz, ha a búvóhelyben, vagy a hotelben aktus elött mosom ki magamat? Vagy esetleg van más lehetőség erre? Pl az aktus elött 24 órától nem eszek semmit sem, ilyenekre gondolok. Beválhat? De a legfontosabb, hogy ne érjen semmilyen "meglepetés" attól függetlenül, hogy kotont használunk, szerintem alap, hogy tiszta legyek, nem szeretném semmi képpen sem elijeszteni.

Gondolom, kitalálhattátok, hogy még szűz vagyok. :D

2020. jún. 29. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem partnertől függ, engem nem zavarna, sőt picit izgatna is.
2020. jún. 29. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem inkább intézd el otthon

Gondolom azért rád nem nyitnak egyik helységben sem

Elmész wcre, utána a kádban szép alaposan kimosod magad, majd kitakarítod a kádat

Inkább ne a partner előtt csináld

2020. júl. 1. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha anális szex van a pakliban és a fogadó fél azt mondja, hogy megyek lezuhanyzom, az aktív 100% hogy veszi a lapot és pl kimegy elszívni egy cigit.

Hidd el, aki érdekelt az anális szex bármely részében, annak ez természetes.

2020. júl. 1. 12:49
 4/8 anonim válasza:
78%

Csak bele gondolok és áll

25/F

2020. júl. 1. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as válaszát írtam volna szinte szóról szóra.
2020. júl. 2. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy engedném hogy akár nálam vagy hotelba előtte elvégezd ez nem is kérdés!!
2020. júl. 2. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Én ezt általában magamnak szoktam megoldani mert bár nagyon bevállalósnak tartom magam de ezt valamiért cikinek érzem más előtt csinálni, viszont egy dom pasim volt aki konkrétan utasított rá hogy előtte csináljam mármint úgy előtte hogy nem elvonulok és ő ott van hanem nézte ahogy csinálom nagyon ciki de ugye a sub hajlamom miatt mégis élveztem, de ha neked nincs ilyen akkor lehet csak simán ciki, de úgyse fog utánad menni van ha mégis akkor mond meg konkrétan hogy várjon kicsit kint
2020. júl. 3. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gáz nincsen abban sem, ha otthon csinálod, sem abban, ha a pasidnál vagy hotelben. Meg kell beszélned, hogy ezt fogod csinálni, nincs ebben semmi, alap.
2020. júl. 5. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!