Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám meggyőzni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám meggyőzni a barátom, hogy pisiljen a számba?

Figyelt kérdés
Amikor felvetettem a dolgot nem zárkózott el mereven, de azóta mégsem hajlandó megtenni.

2020. jún. 26. 07:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem izgatja a dolog, esetleg undorítónak találja, illetve tarthatja úgy is, hogy ezzel aláz téged, hiába élveznéd, ettől ez még az alázás egyik formája. A dolog nem vonzó számára. Esetleg beszélj vele még egyszer erről, hogy te ezt szeretnéd ha megtenné, de ha nem akarja, akkor ne erőltesd. Nem mindenkinek vonzó ez a dolog és hogy húgyszag terjeng a levegőben, ez által pedig rajtad is.
2020. jún. 26. 07:59
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Ha valakit ez nem izgat kár erőltetni. Lehet más örömmel belemegy, mert mindenre van kapható ember.

"Amely ebet a nyúl után bottal kell hajtani, a fene se eszik annak a fogtából."

Csak azt lehet tanítani, akit érdekel a téma. Csak azon lehet segíteni, aki el tudja fogadni a segítséget. Változni csak az változik meg, aki változni szeretne. Egyet tehetsz, úgy fogadod el őt amilyen.

2020. jún. 26. 08:20
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Engem pl. sehogy nem tudnál. Lehet ő is ilyen.
2020. jún. 26. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Beszélj vele, mondd neki, hogy te erre vágysz. Szerintem kb ennyi.
2020. jún. 26. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Egyszerűen megmondod neki hogy ezt kívánod, és tőlle!

Akár részletesen is hogy a fürdőszobában a tusoló nál... Vagy ahogy szeretnéd el tudja képzelni és barátkozzon a gondolattal,

2020. jún. 26. 13:58
 6/8 anonim válasza:
42%
Én sosem tennék ilyet, takarítani kell utánna, megalázó, gusztustalan.
2020. jún. 26. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
98%
Beszéltetek róla, h miért nem akarja? Lehet, tényleg szoknia kell a gondolatot... A volt barátommal mi is először csak beszélgettünk róla, h ki kéne próbálni, aztán amikor rávettem magam, akkor az első alkalommal nem is sikerült...
2020. jún. 26. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy utána a csókolózás miatt...
2020. jún. 27. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!