Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy meleg barátom "poénból" leszorított, aztán kinyalta a köldökömet, és nem zavart, hogy fiú, attól miért gondolja, hogy én is meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Amúgy kicsit sem vagyok, ha mondjuk megfogná a combom, vagy megcsókolna kiakadnék! Viszont, valamiért nagyon izgi volt, ahogy a védtelen köldökömmel "játszott"!2020. jún. 25. 10:41
11/18 anonim válasza:
én azt csinálnám,hogy bele vernéd a spermád a köldöködbe én pedig lassan érzékien kinyalnám..
12/18 anonim válasza:
Azért gondolja - jogosan -, hogy meleg vagy, mert valahol élvezed a helyzetet. Ezt nem élvezi az, aki nem meleg. Nyugodtan próbálj ki vele mást is, hidd el jó lesz az is!
13/18 anonim válasza:
Biszex vagy és szubmisszív s ráérzett erre. S hozzá még köldökfétises is - ahogy ezt pontosan tudod is magadról. Viszont mi a kérdésed? Hogy honnan tudta? Nos onnan, hogy nagyon sok melegnek van egyfajta melegradarja amivel ráérez ki a meleg, vagy úgymond "kíváncsi".
14/18 anonim válasza:
#11-es! Felizgattál, velem ezt megtehetnéd!🙂
15/18 anonim válasza:
Köldök fétised van. Értjük, felfogtuk, pont leszarjuk. Ne ismételgesd már folyton ugyanezt a kérdést.
16/18 A kérdező kommentje:
A normális válszokat köszönöm. A többiek úgy látom, hogy nagy frusztráltak. Gondolom sokan trollkodnak itt is, de kicsit nevetséges a hiszti amit a kérdéssel kiváltottam XD
2020. jún. 25. 13:49
17/18 anonim válasza:
Fújj! Ha hetero lennél már régen fejbe térdelted volna, mielőtt belenyal a köldöködbe....szóval fogadd el azt hogy meleg vagy!
18/18 anonim válasza:
Van benned meleg hajlam valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!