Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dark and naked?
Menj le, és majd írd meg milyen volt!
Egyébként én se voltam még ott, se a konkurencia Sauna 69-ben se.
Én a S69 tervezem meglátogatni mert a magnumban (netes beszámolók szerint) sok a papa.
Én elég gyakorlott passzív vagyok (más szavakkal: jókora k@cs@g), de a rekordom ott jött össze a Dark & nakeden, 8 pasi dug@tt meg egymás után.
32 passzív
Tyűűű... azosztigen!
Akkor rosszul tudtam, hogy egy ember csak (az aznapi alkalmon) egyszer vehet részt.
#4-es, és csak nézőként lehet menni?
Lemész, péntekenként van, és "elvárt" öltözet a semmi. Azaz a törülközőt se tekered a derekadra.
Én imádtam. :) Mondjuk, ha nem ilyen nap van, akkor is alapjában meztelenül flangálok.
A papákkal ne foglalkozz -őőő, izé... -engem egy ilyen dark and naked napon egy persacc 70-es papa szopott le úgy, hogy azt hittem, az agyvelőmet is a szájába lövöm...
Aztán a "hatás alatt" viszonoztam neki. De csak mert k*va jó kondiban volt, és szép farka volt. És jó íze. ;)
Kis pihenés után pedig egy kellemesen telt huszonéves srác, kis izgatás után egyszerűen meglovagolt.
Ritkán vagyok képes kifejezetten rövid időn belül két menetre, de huh. Másodjára is annyit "töltöttem", hogy huh... én is elcsodálkoztam...
f/48
Én voltam egyszer, 7 emberrel feküdtem le de mindegyiknek húztam gumit a farkára és nagyon jó volt. Másnap azért fájt a seggem.
18/P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!