Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy meleg barátom "poénból" leszorított, aztán kinyalta a köldökömet, és nem zavart, hogy fiú, attól miért gondolja, hogy én is meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Amúgy kicsit sem vagyok, ha mondjuk megfogná a combom, vagy megcsókolna kiakadnék! Viszont, valamiért nagyon izgi volt, ahogy a védtelen köldökömmel "játszott"!2020. jún. 25. 10:41
1/18 anonim válasza:
Jaj már megint kezded? Újra itt a köldök fétises .. :/ A múltkor még tinilány voltál, aztán anyuka, és most próbálkozol a homo kategóriában!?
Hidd el senki mást nem izgat a köldök szex csak téged.
2/18 anonim válasza:
Á, dehogy vagy meleg! 😁
Ha egy hetero srác hagyja a köldökét kinyalni egy másik pasinak, az minimum biszex, vagy meleg, nyugodj bele. A hetero srác pofán verte volna bármilyen jó haverja próbálja ezt meg, vagy simán lehányja.
3/18 anonim válasza:
Az igazság az, hogy a első kommentelő mindenhol csak beszól, de tény, hogy sajnos a köldök témádra kb senki nem vevő ezért próbálod újra meg újra. Sajnálom, mert rossz ha nem talál az ember olyat aki azt akarja amit ő. Szóval szurkolok, de szerintem BDSM oldalon jobban sikered lenne. A fantáziád mindenesetre elég jó ;)
4/18 anonim válasza:
Egyet sosem értettem. Mi a fene fog meg valakit a köldökben? Még a kislábujjnál is jellegtelenebb testrész. Észre sem venném ha nem lenne.
5/18 anonim válasza:
Engem max úgy izgat, ha a másik fél is nyitott biszex dolgokra.
6/18 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelők! Nekem még maga az oldal is új, bármennyire nehéz elképzelni. Látom, hogy már voltak hasonló kérdések visszamenőleg, de miért engeditek meg magatoknak, hogy látatlanban, teljes biztossággal azonosítsatok embereket, pusztán hasonló kérdésekből kifolyóan. Főleg, hogy az első okostojás szerint volt lány, is vagy magat lánynak tettette, vagy mi. Mit tudtok ti arról, hogy kivel mi történhet meg igazából, vagy mi nem. Első kérdésem az oldalon, és rögtön ömlik az észosztás, úgy látom van itt baj, és az oldal méltó a híréhez!
2020. jún. 25. 11:12
7/18 anonim válasza:
Hát én is azt gondolnám, hogy min langyos vagy.
Az én köldökömet "poénból leszorítva" egy meleg férfi tuti hogy nem nyalná ki, ugyanis előbb beutalnám a szájsebészetre!!
9/18 A kérdező kommentje:
Èn tök gyenge vagyok, nem volt beleszólásom! :D
Meg régóta jóban vagyunk, és mégis izgató volt!
Àm más elkèpzelhetetlen lenne, tehát nem.vagyok meleg
2020. jún. 25. 11:20
10/18 A kérdező kommentje:
Ok. Egyszerűbb ha ignorállak Monsieur Poirot.
2020. jún. 25. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!