Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelő srácok ti hogy állnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Engem csak BDSM formában izgatna bármi sráccal. Sőt nem is izgat. Mármint nem az izgat, amit csinálnánk hanem az hogy nincs választásom. Ez mennyire para? F 282020. jún. 24. 16:01
11/14 anonim válasza:
Én ugyan hetero vagyok, de engem is az izgat inkább, hogy utasítanak, és ha nem tetszik, akkor is tudom, hogy nekem kell. 20F :)
12/14 anonim válasza:
Van olyan 25 alatti akinek lenne kedved sub feladatokat végezni online vagy élőben?
13/14 anonim válasza:
#12 nekem lehet lenne, hány éves vagy?
14/14 anonim válasza:
Nekem van, főleg előben. Viszont csak akkor ha te is 20 alatti vagy.
19F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!