Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Budapestiek, nektek is a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapestiek, nektek is a vidékiek jönnek be jobban?

Figyelt kérdés

Budapesten nagyon sok a megjátszott, lekezelő, felszínes srác, és ez külsőre is látható rajtuk: sokuk a belvárosi kis buborékukban élnek, majmolják az aktuális divatot, nem lehet velük semmi komolyabb témákról beszélni, mert elhajtanak hogy mekkora unalmas vagyok már meg ő amúgy is csak dugni akar.

Ezzel szemben a vidékiek ha egyszerűbbek is sokkal megbízhatóbbak, emberibbek, egyenesebbek. Külsőre is (persze aki igényesebb): férfiasabbak, sportosabbak, életrevalóbbak.

2020. jún. 24. 11:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Részben értek egyet. A belvárosiakkal kapcsolatban igazad van. A vidékiekkel kapcsolatban is igazad van abban, hogy sportosabban, férfiasabbak. De a megbízhatóságot és emberiséget én se vidékiekre, se budapestiekre nem mondanám.
2020. jún. 24. 13:31
 2/24 anonim ***** válasza:
93%

"a vidékiek ha egyszerűbbek is" Miért kell általánosítani?

Áruld már el nekem, hogy egy debreceni orvos pl mitől "egyszerűbb", mint egy budapesti? Hallottál már vidéki városokról? Győr, Debrecen, Pécs, Szeged, Székesfehérvár... Miért hiszitek azt, hogy vidéki városokban nem él értelmiség: orvosok, tanárok, ügyvédek, mérnökök, egyetemi oktatók? Csak kapálás, fizikai munka, meg kecskefejés....

2020. jún. 24. 13:45
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
De persze... a Semmelweis Egyetem ÁOK dékánja Prof. Dr. Kellermayer Miklós vagy a Semmelweis Egyetem korábbi rektora, Prof. Dr. Réthelyi Miklós, akik a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztek, nyilván ők is "egyszerű vidékiek". :D :D :D
2020. jún. 24. 13:47
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy -a te "logikád" szerint- Nyirády Péter professzor a SOTE Uro Klinika igazgatója is "egyszerű vidéki", mert Szegeden szerezte az orvosi diplomáját.
2020. jún. 24. 13:49
 5/24 anonim ***** válasza:
72%
A vidékiek olyan kamusak, hogy az nem igaz. Voltam Erdélyben egy hétre, felmentem planetromeora (mert hol máshol tudna az ember Erdélyben melegekkel beszélni) és valami vicc, ami ott tapasztalható. Kezdjük ott, hogy csak kb. minden ötödik ember rak ki saját képet. Olyan is volt, aki nem sajátot rakott ki és azzal beszélt meg velem találkozót. Szerencsére kiderült még a találkozó előtt, de ezt úgy kezelte le, hogy "hogyan gondolhattam, hogy az ő képe van kint". Akiknek képük is volt és találkozni is akartak, azok pedig mondták, hogy egész héten nem érnek rá (hétvégén sem). Ez is érdekes volt, mert én már az elején közöltem velük, hogy csak egy hétig vagyok. Vagy az volt a másik kifogás, hogy messze vagyok, de én mehetek hozzájuk. Annak ellenére, hogy nekik volt autójuk, én meg vonattal utaztam oda. Ez még nekem nem is lett volna baj, de mikor mondtam, hogy jó, megyek, akkor hirtelen egész héten nem ért rá.
2020. jún. 24. 13:59
 6/24 anonim ***** válasza:
74%
A pestiek is kamusak :) Ráírtam képpel egy srácra, nem válaszolt semmit. Annyit írtam, hogy azért egy elutasító válaszra méltathatott volna, erre egyből elkezdett vidékizni... Hogy mekkora suttyó, sértődékeny vidéki sz....r vagyok. Ennyit rólatok. :)
2020. jún. 24. 14:01
 7/24 anonim ***** válasza:
79%
Arra még mindig várom a választ, hogy miért lenne minden vidéki en bloc, általánosítva egyszerű. :) Gondolok itt a fent említett példáimra.... Nem csak kecskeb**szó parasztok laknak vidéken, hanem értelmiségiek is. Orvosok, ügyvédek stbstb
2020. jún. 24. 14:02
 8/24 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem se egyszerűbbek, sőt szerintem ott sokkal inkább divat évente új okostelefont venni és autóba ülni 100 méter gyaloglás helyett.
2020. jún. 24. 14:06
 9/24 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, ha valakit megsértettem, de nekem nagyon sértő ez a kérdés, illetve a megfogalmazás. Én pl Szegeden tanulok az orvosin, soha nem voltam beképzelt, nem vertem arra a mellem, hogy "én bizony orvos leszek ám!", de azt, hogy "egyszerű" lennék, azt kikérem magamnak! Orvosi diplomával, két nyelv C1-es ismeretével nem hinném, hogy kevesebbet érnék bármelyik budapestinél.
2020. jún. 24. 14:09
 10/24 anonim ***** válasza:
89%
Pedig a kérdés a budapestieket jobban fikázza szóval tényleg veled van a baj, ha megsértődsz a kérdésen.
2020. jún. 24. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!