Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hagynád hogy szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagynád hogy szex közben fotózzanak?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok kérlek.

2020. jún. 15. 17:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
szex nem volt csak meztelenül fotózott
2020. jún. 16. 12:59
 12/19 ftf1983 ***** válasza:
100%
Egyre többen szeretik a szex közbeni fotót és videót. Aztán meg megy a csodálkozás, hogy viszontlátják magukat különféle weboldalakon ;)
2020. jún. 17. 08:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
én hagynám de csak is valmi bőr fejbekötővel.
2020. jún. 17. 21:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a visszaélés szöveg vicc. Ha megteszi börtönt kap. Szóval kár ezen izgulni."

Látszik, te is a farkadban hordod az agyad. A világról meg láthatóan semmit nem tudsz. Mert ugye a büntetés mindenkit visszatart mindennemű bűncselekménytől. Meg ugye napi****ra is aki bármit posztolt engedély nélkül, mind böriben van, nemde? (Bár úgy lenne...)

Tudod, ez nem így működik. Eleve a legtöbb sértett nem fogja a hatóságok előtt vállalni, hogy "igen, épp engem dug az a nagy szőrös pasas a képen". Ez egy eléggé hosszú és macerás bírósági folyamat, és akármi is lesz a büntetés, az a bűncselekményt nem teszi semmissé.

"Meg az is buta aki olyannal veszi fel aki megtenné hogy visszaél vele."

Most megvilágosodtam. Nem is tudtam, hogy az emberek homlokára van írva, hogy "én nagyon jól meg tudom játszani a megbízható embert, de igazából vissza fogok élni az intim képeiddel".

Komolyan, te ennyi ésszel szabadlábon vagy?

2020. jún. 19. 17:47
 15/19 ftf1983 ***** válasza:
100%

14-es!

Nagyon szépen összefoglaltad a lényeget. Ha valaki meg is tudja, hogy az ilyen képeket, videókat mondjuk kirakták a netre, akkor nem valószínű, hogy elrohan a rendőrségre, hogy helló ott azon az oldalon abban a videóban éppen engem szopatnak taknyosra vagy azon a képen az én seggemben van az a farok. Ha mégis ezt valaki megteszi, akkor elég kicsi arra az esély, hogy valóban történik valami érdemi. Nem nehéz úgy feltölteni az ilyen tartalmakat, hogy soha ne derüljön ki a valódi tettes. Elég, ha valaki azt mondja, hogy elhagyta vagy ellopták a telefonját vagy feltörték a gépét, stb. Az a másik, hogy ha valakinek küldesz intim képet és azzal él vissza, akkor a bíróságon már buktál mindent, mert hány embernek is küldted már azokat a képeket? Onnantól kezdve, hogy akár csak 1 embernek is elküldtél XXX képeket magadról már csak a vak szerencsében bízhatsz, hogy élnek vele vissza. És sajnos nem igazán lehet az elkövetőt megfogni.

2020. jún. 22. 08:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem bánnám és szívesen megnézném később a felvételt. Azért megtenném a szükséges óvintézkedéseket, hogy ne legyen belőle másnak ebből a felvételből. 56/f
2020. jún. 23. 08:28
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
Engem nagyon felizgatna, ha filmeznenek kozben. Webcam szexnel is a sajat kepemre jobban izgulok, mint a szerencsetlen gatyabol kilogatott farkat huzogatoera...
2020. júl. 10. 11:26
 18/19 Atesz0424 ***** válasza:
100%
Arc nélkül igen persze
2020. júl. 11. 13:42
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, arc nélkül sem.
2020. júl. 11. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!