Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Ma futár jött hozzám, csomaggal. Semmi különös nem volt rajta. Jóóó, eldödörögtem volna vele, mert jól nézett ki, de semmi különös. xD
Ránéztem, azonnal jött, hogy: "Ez meleg."
Társkeresőn láttam is ma, tényleg meleg. xDDD
Veletek volt már ilyen "Ez meleg." élményetek, ami beigazolódott? xD
2020. jún. 11. 16:43
1/6 anonim válasza:
Persze, ez lejön simán sok emberről :D Tök durva xd
2/6 anonim válasza:
Igen egy szemkontaktus kapcsán bármikor meg tudnám mondani egy fiúról, hogy meleg-e. Szerintem mi nagyon figyelünk minden apró részletre és egy pillantásból vagy mozdulatból leszűrünk mindent.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Jó nagy társkereső lehet, azta O.o vagy népszerű:)
Engem érdekel,hogy milyen mozdulatokból lehet leszűrni vagy a tekintet. Sajnos nem igazán vagyok jó ebben
4/6 anonim válasza:
Szia, nekem még nem, de engem is érdekelnének azok a jelek
5/6 Leotekkenfan válasza:
Volt. Kb ugyan ez a helyzet meg láttam és "Ez meleg" később rá is leltem társkeresőn. xD
6/6 anonim válasza:
Egy valaki kapcsán erősen gyanítottam a dolgot néhány jelből, aztán végül Grindr-en meg is láttam az illetőt, szóval örültem magamban, hogy nem tévedtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!