Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már veletek, hogy élőben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek, hogy élőben rájöttetek kamuzott a korát illetően a másik?

Figyelt kérdés
Miből? Emiatt változott bennetek valami?
2020. ápr. 6. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Jaja! 27-nek mondta magát de élőben később pár tali után elárulta hogy 31. Nem zavart. És van benne valami, hogy ha előre tudom offolom. Vmiért nekem a 30 felettiekről más kép van a fejembe. Ő teljesen nem olyan :D
2020. ápr. 6. 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaja volt, 32-nek mondta magat, aztan kiderült csak 26 volt a srác.

Én akkor 40 voltam, persze változott, nem történt semmi az atverés miatt.

2020. ápr. 6. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

volt, 42nek mondta magát, de valójában 50+ volt.... vele töltöttem az éjszakát, többször megdugott, nem csináltam belőle nagy ügyet

29/bi/passzív

2020. ápr. 6. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Nekem egy tini srác volt. Tudta, hogy parázom, hogy fiatal. Ezért elsőre azt mondta, hogy 18 éves. Aztán véletlen elszólta magát egy story közbe, hogy tavaly volt az második szalagavató a gimijükbe és felkérték szerepelni. Hát akkor rákérdeztem hogy mi van. Kiderült mikor megismertem akkor 16 volt... :D Nem lett belőle gond. Nem zavart. Ha a szám 14 alatt lett volna akkor paráztam volna, de így nem.
2020. ápr. 6. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és olyan is volt aki 18-nak mondta magát de 23 lehetett. Ő meg vmi olyan poént dobott be amiből kiderült melyik ében született csak nem 18 lett az eredmény :D
2020. ápr. 6. 16:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ. Nekem olyan volt, hogy képeket küldött, stb. Hogy ő 20 éves és mindent akart. De csak kérte kérte kérte a képeket. Hát nem adtam :D Kiderült a képei mind kamuk. Egy öreg pasi volt. Kicsit azért megsajnáltam, hisz mikor ő volt fiatal tiltották a dolgot. Mi nagyon szerencsések vagyunk, hogy fiatalon lehet appokat használni, stb. Ezért nem is szoktam bunkózni az öregekkel hisz van abban valami, hogy ők küzdöttek a jogainkért, stb.

Szóval nem haragszom, hisz nekik már csak ez jut sokszor és én is leszek öreg...

2020. ápr. 6. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

K2# vagyok.

Hááat én benéztem a kategóriát 😂 bocsi 😅

2020. ápr. 6. 17:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Milyen igazad van. Sose gondoltam ebbe így bele. Pedig láttam filmet is erről. A szocializmus idején a meelegek. Durva hogy büntették... Tényleg szerencsések vagyunk és igazságtalan, hogy másoknak nem adatott meg ez. Meg az is igaz, hogy mindenki jóeséllyel lesz öreg.
2020. ápr. 6. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

6-os lehet appokat hasznalni de az is csak akkor er valamit ha k*va jol nezel ki mert ha nem akkor ugyanugy leszarnak es kb annyit ersz vele hogy sose jon ossze semmi mint 60 eve

2000 kornyeken amikor 18 voltam, gondoltam ra hogy milyen jo lenne egy fenykepes ismerkedos oldal

Aztan kiderult mostanaba amikor vannak fenykepes oldalak hogy kb 1000 sracbol jo ha 2-3 aki tetszik de azoknak se teszek

2020. ápr. 7. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!