Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek, hogy élőben rájöttetek kamuzott a korát illetően a másik?
Jaja volt, 32-nek mondta magat, aztan kiderült csak 26 volt a srác.
Én akkor 40 voltam, persze változott, nem történt semmi az atverés miatt.
volt, 42nek mondta magát, de valójában 50+ volt.... vele töltöttem az éjszakát, többször megdugott, nem csináltam belőle nagy ügyet
29/bi/passzív
Köszi a sok választ. Nekem olyan volt, hogy képeket küldött, stb. Hogy ő 20 éves és mindent akart. De csak kérte kérte kérte a képeket. Hát nem adtam :D Kiderült a képei mind kamuk. Egy öreg pasi volt. Kicsit azért megsajnáltam, hisz mikor ő volt fiatal tiltották a dolgot. Mi nagyon szerencsések vagyunk, hogy fiatalon lehet appokat használni, stb. Ezért nem is szoktam bunkózni az öregekkel hisz van abban valami, hogy ők küzdöttek a jogainkért, stb.
Szóval nem haragszom, hisz nekik már csak ez jut sokszor és én is leszek öreg...
K2# vagyok.
Hááat én benéztem a kategóriát 😂 bocsi 😅
6-os lehet appokat hasznalni de az is csak akkor er valamit ha k*va jol nezel ki mert ha nem akkor ugyanugy leszarnak es kb annyit ersz vele hogy sose jon ossze semmi mint 60 eve
2000 kornyeken amikor 18 voltam, gondoltam ra hogy milyen jo lenne egy fenykepes ismerkedos oldal
Aztan kiderult mostanaba amikor vannak fenykepes oldalak hogy kb 1000 sracbol jo ha 2-3 aki tetszik de azoknak se teszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!