Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen egy odaadó szexszolga?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oldrockboy kérdése:

Milyen egy odaadó szexszolga?

Figyelt kérdés
BDSM re gondolok,s normális válaszokat szeretnék....

2020. jún. 8. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
csak meleg válaszok érdekelnek?
2020. jún. 8. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Szeret szopni, tűr mindent amit a Gazdája akar. A Gazdája élvezete az első és legfontosabb. Nem reklamál ha a találkán nem az történt amiről fantáziál, mert neki csak a Gazda élvezete a fontos. Bírja a fájdalmat, vékony és egészséges.
2020. jún. 9. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Hát röviden, teljesen mindegy hogy az alárendeltek melyik alfajbába tartozik:

-tudja mi az amit szeretne azt lelkesen kéri is

-tudja hogy az irányítást ő adja át, a másik fél átveszi, nem kierőszakolja

-megbízható

-intelligens

-tud kommunikálni, és mer is. a másik fél nem gondolatolvasó, nem biztos, hogy észrevesz mindent pl ha maradandó fizikai károsodást okoz

-le tudja választani a fantáziáit a valóságról, és felismeri, hogy mikor van szereojáték és mikor van komoly baj és hogy szólnia kell

-tudja mit nem akar és hol vannak a határai, és lelkileg is rendben tartja magát. ha valaki az a klasszikus lábtörlő aki mindenre igent mond, az előbb utóbb lelkileg sérül és a dolog nem lesz hosszú távú

-érdekli a partnere lelki épsége is

2020. jún. 9. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
86%
#2 Tökéletesen leírtad. Csak én hetero vagyok. Tehát ha az első két szót elhagyjuk, akkor az pedig az én véleményem egy hetero szexszolgának 19F
2020. jún. 10. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!