Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz romantikus, odaadó aktív férfit találni?
Ez mind szép, amit írsz, de mi van, ha sem korban, sem kinézetben nem olyan a romantikus,odaadó aktív férfi ?
Mert ugye, még olyan meleggel sosem találkoztam, aki ne válogatott volna.
Így aztán tényleg nehéz..
Nagyon sokan vannak! Csak ezek foglaltak is.. hiába jönnek itt a melegek minden féle hülyeséggel, hogy mit akarnak, legbelül mindenki erre vágyik.
Az 1-est pedig nagyon értem. Van egy nagyon kedves barátom, aki iszonyat romantikus, abszolút elvont idilikus elképzelése van hogy majd lesz egy férje és majd egy kertesházban laknak majd a kutyájukkal meg a 2 gyerekkel és hogy ő mennyire elhalmozza majd a párját mindennel amivel tudja mind lelkileg és fizikailag is. Ugye milyen szimpi? Csak ott jön a baj, hogy nem jóképű, hogy van egy pici pocija, hogy nem 190-200 centi hanem 176 etc etc etc. Próbáltam én már neki nem egyszer segíteni párt találni, de semmi. Abban reménykedem hogy egyszercsak a könyvesboltban vagy a bakelit lemezesnél sorsszerűen összefut a nagy Ő-vel, mert megérdemli.
Van egy barátom, aki pont öt éve ismerte meg azt a srácot,akire mindig is várt.Nagyon szép pár voltak,összeillettek minden téren.Barátom végtelen hűséges és szinte a tenyerén hordozta a srácot.Kedvenc kajáit főzte, utaztak,szervezte a programokat stb. Két éve aztán a srác odaállt elé és vállvonogatva közölte, hogy neki tulajdonképpen a szakállas férfiak tetszenek,és szakított a barátommal, mert látásból megtetszett neki egy szakállas férfi.
Barátom idegileg összeroppant, nagyon nehezen tudtuk őt emberileg helyrehozni. És láss csodát , a szép szakállas férfi kutyául bánt a sráccal,egy év után szét is mentek.Több barátja volt a srácnak,mind olyan,aki gondoskodó volt,de azóta is ugrál , mert neki a tökéletes kell kinézetre. Maga mögött hagyott így négy összetört szívű embert,most az ötödikkel kavar,igaz, annak már Audija van és jól menő vállalkozó.Igaz,hogy ez is cselédként bánik vele,de neki most ez a nagy szerelem.
A legtöbb melegnek fogalma sincs,mi az,hogy hűség és képtelenek értékelni azt,aki gondoskodó,aki érzéki. Mert mindig új kell,szebb,magasabb,jobb, izmosabb és nagyobb f...ú.
Ezért nekem az ilyen kesergő kérdések, hogy finom legyek, enyhén szólva is kétségesek.
A kérdést nem önsajnálatból, vagy kesergésből írtam ki. Pusztán kíváncsiság hajtott, mert társkeresőn több kéretlen farkat látni egy nap alatt, mint amennyi kilincset megfogok. Én komoly szándékkal szeretnék ismerkedni az erre való oldalakon, de sajnos azt kell mondanom, hogy szinte lehetetlen. Tele van IQ meg EQ kiírásokkal, de ha már ráírok valakire, akkor válaszolni képtelen, pedig intelligensnek tartják magukat ezek az illetők.
6-os,igen valóban vannak ilyen melegek. Én 3 évig voltam együtt egy alkoholistával, aki meg is csalt, majd az azt követő barátom erőszakos volt velem. Ennek ellenére nem adom fel a párkeresést. Ha együtt vagyok valakivel, akkor nem másokra, nem a jobbra vágyom, mert azzal vagyok akit szeretek és hiszem, hogy rajtam kívül másnak is jelent még valamit a monogámia, a hűség, csak nem tudom hol tudnék ilyen embert találni. Nem hiszem, hogy mindenkinek tényleg mindegy a másik külseje. Nekem minden párom eddig teljesen másképp nézett ki. Én az összképet nézem, és hogy valami fogjon meg benne. Korosztály szempontjából 25-40 között. Szóval ebben is nagy a szórás. Magassága pedig legyen magasabb mint én, ami nem nehéz, mert csak 170 cm magas vagyok.Szóval nem támasztok hatalmas elvárásokat.
6-os vagyok.
Becsullek azért,mert így állsz hozzá.Nehéz volt eddig, ha ilyen barátot,párt fogtál ki, aki így bánt Veled.
Most már értem, miért tetted fel a kérdést, és elnézést,hogy kesergésnek mondtam.
A legjobbakat kívánom Neked, minden téren és mielőbb !
Én speciel azt látom/láttam meleg társkereső oldalakon hogy ott az emberek (most mondok pár random számot) 15%-a akár komolyabb kapcsolatot, 75% csak egyéjszakás kalandot, szexbarátságot akar,és a maradék 10% pedig átbasz,fenyegetőzik,tilt és hasonlók.
Hogy miért nem találsz olyasmi pasit mint te?
Szerintem azért mert a nagytöbbség már olyan pasit keres aki vékony, szálkás, kigyúrt, illetve 20-as mérettel rendelkezik.
Továbbá a melegek között a komoly kapcsolatra már nincs nagy érdeklődés. Azt veszem észre hogy nem akarnak egy embernél leragadni hanem igenis szükségük van a heti 4-5 dugásra.
A heti 4-5 dugást ugyanúgy meg tudja kapni egy párkapcsolatban is. Szerintem azzal akit szeretek jobb a szex, mint egy vadidegennel, mert nem ismeri a testem, nem tudja teljesen azt adni, mint amikor a párod odafigyel rád, tudja, hogy neked mi a jó, plusz maga az érzelem is ad hozzá valamennyit.
Én sportolok, szóval nem hiszem, hogy a testemmel lenne a gond, a méretemre sem volt még soha panasz. Igazándiból olyat nem tudok találni, aki komoly kapcsolatot keres, és ezt nem értem, hogy miért képtelenek a melegek elköteleződni. Egyáltalán miért vonulnak Magyarországon a melegek a Pride-on? Az egyenlő jogokért elvileg, de úgy nehéz elérni valamit, amit egyáltalán nem is érdemel meg nagyon sok meleg, igen, kimondtam meleg létemre. Gondolok itt például a házasságra. Ha képtelen a meleg társadalom nagy része Magyarországon a monogámiára, akkor miért is küzdünk ezért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!