Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtok poppers-t? Belőletek milyen hatást vált ki?
Én nem vagyok oda érte.
Szerintem ha jó a partner, meg van az összhang, a kémia, akkor semmi szükség rá. Elég gáznak tartom, ha plusz szerekkel kell feldobni az együttlétet, hogy jó legyen.
Nektek mik a tapasztalataitok?
A dildó enélkül is bemegy könnyen, de így egy kellemesebb. A nagyobb is könnyebben bemegy vele. Fokozza az izgalmat.
Melyik poppers-t tartjátok a leghatásosabbnak?
Eddig talán az "Orgasmus"-t és a "Radical Rush"-t. A "Rush" gyorsabban hat, de rövidebb ideig. A "Rush Ultra Strong" lassabban hat, de kicsit jobban megdobogtatja a szivet.
Mit gondoltok káros a poppers az egészségre?
Sehol nem olvastam, hogy maradandó hatása lenne, de alkohollal nem érdemes nagyban keverni, és nem szabad túlszívni. Nekem az egynapi 8*5 szippantás nem okozott még semmit (de nem is teszem mindennap, csak ha dildózok: 3-4 hetente) 7-8 * 4 cl Bailey-s és 5-6-szor 2 szippantás poppers nagyon izgalmasan, kellmesen felverte a pulzusomat, és fokozta az izgalmat, de utána kicsit ijesztően soká ment le a pulzus. Azóta sokkal jobban vigyázok (2-4 * 4 cl).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!