Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti az együttlét során használtok bármilyen játékszert?
Figyelt kérdés
Pl dildó, fleshjack stb
Főként párkapcsolatbeli gyakorlat érdekelne, de akár alkalmi is jöhet.
2020. febr. 18. 22:45
1/6 anonim válasza:
Szia, igen mi használunk.Flashjack, dildo, vibrátor...bilincs.Elég sok mindent kipróbáltunk már, valami bejött valami meg semmit sem ért.Szerintem nagyon jól ki lehet velük maxolni a szexuális örömöket.És nem gáz, pont ezekre találták ki ezeket.
2/6 anonim válasza:
Fleshlight-ot nem, de dildót, plugot egyéb játékszereket igen (női "oldalon"), fel tudják dobni az együttléteket, akkor meg miért ne? :)
3/6 anonim válasza:
Dildot, anal plugot, szajpecket es dildos bugyit hasznalunk
4/6 anonim válasza:
A farkincám,na meg a partneré.Szerintem elég.
5/6 anonim válasza:
Alkalmiban nem,
Kapcsolatban, meg nem tudok olyat mondani amit még nem próbáltam-próbáltunk.
6/6 anonim válasza:
Duplavégű dildo-t szoktunk és más nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!