Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttlét során okozhat gondod egy nagyon enyhe fitymaszűkület, illetve a rövid fék?
A helyzet az, hogy a fenti két problémával küzdök, voltam orvosnál, azt mondta, hogy az én állapotomban nem feltétlenül indokolt a műtét, mert a tisztálkodásban nem hátráltat, és szexuális életet is lehet vele élni.
Tényleg csak annyi s probléma, hogy kicsit nehezebb visszahúzni merev állapotban, mert szoros, de a makk teljes felszíne felszabadítható, a fitymafék pedig szintén minimálisan rövidebb, mint kellene.
Leginkább személyes tapasztalatok érdekelnének, állítólag a sérülések kockázata nagyobb így, amitől kissé tartok.
El kell kezdeni húzgálni, napközben, wc-ben, hogy megmozduljon. Nekem is ez volt, bár kb. általánosban, vagy nem is tudom. Nagyon nehéz volt húzogatni, fájt, de valahogy bennem volt, hogy talán jó lesz, ha húzogatom, és így lett. Talán most is látszik, hogy azért nem teljesen megy vissza, de szabadon mozgatható, szóval nincs vele gond, szexben sem volt vele baj.
De ha az orvos nem mondta, hogy mozgatni kell, mert a bőr fejlődőképes (kb. mintha elhíznál, ezért megnyúlna hason/karon/bárhol), ezért mondhatni alakíthatod, akkor érdekes orvos lehet.
#1 Azzal nincs gond, hogy nem mozdul, és fájdalmat sem szoktam tapasztalni. Mereven szokott feszülni egy kicsit, különösen akkor amikor a makk végéhez ér, és nem annyira rugalmas, de ennyi. Kicsivel a makk mögé is megy, de nem sokkal.
#2 A megfelelő síkosításra gondoltam én is.
Hány éves vagy? Nekem is elég komoly fitymaszükületem volt, mereven semennyit nem ment hátra a bőr. Kb 15-16 évesen már nagyon el voltam keseredve, hogy én sosem fogok így dugni, persze kanos voltam mint állat. Vertem rendszeresen a farkam, és egy idő után tudatosan huzogattam a bört, hogy hátha megnyúlik. Addig húzogattam, hogy egy szép napon teljesen hátracsúszott teljesen merev pénisszel, és nem fajt egyáltalán. Azóta megy a dugás is rendesen, sosem volt többet problémám vele. Szóval nem hülyeség a huzogatás, de rengeteg idő kell.
23F
Semmi problémát nem okoz.
Azt mondjuk nem árt tisztázni,hogy ne húzza hátra a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!