Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a párotokkal is használtok gumit?
Figyelt kérdés
Ha a párotokkal vagytok együtt és mindketten biztosan tudjátok hogy nem kaphattok el semmit a másiktól akkor is használtok gumit?2020. ápr. 29. 13:33
1/13 anonim válasza:
Sajnos nem, pedig kéne. Mi elejétől kezdve sose használtunk de ne kövesd a peldankat. Vagy vegyél fogamzásgátlót
2/13 anonim válasza:
Nem, de tabit szedek szóval a gyerek miatt nem kell aggódni
3/13 anonim válasza:
Kedves előzőek. Más kategória.
Kérdező, szerintem felesleges, ha mindketten voltatok szűrésen és nem szexeltek másokkal.
4/13 anonim válasza:
A gumi nem csak az STD-től véd hanem a nem kívánt terhességtől is. Mivel homo kategória ugyebár... ha megbízol a partneredben akkor megbeszélés kérdése. Análban viszont ettől függetlenül is célszerű, mert össze lehet szedni egy alsó húgyúti fertőzést ha a végbélben leledző emésztő bacik megtelepszenek a húgyvezetékben.
5/13 anonim válasza:
Elnézést nem néztem a kategóriát
#2 voltam
6/13 anonim válasza:
Nem. A legcsodálatosabb érzés közvetlenül a seggébe élvezni.
7/13 anonim válasza:
Szia! Mi gumi nélkül szexelünk. Az elején használtunk gumit, meg akkor ha antibiotikumot szedek. Utána kb 2 hétig gumival csináljuk. Amúgy szedek fogamzásgátlót.
8/13 anonim válasza:
#7 voltam, ne haragudj nem néztem a kategóriát.
9/13 anonim válasza:
Általában igen. Vannak esetek amikor nélküle, de engem annyira azért nem zavar, és nincs irritáció.
10/13 anonim válasza:
Több olyan párom is volt, aki nem használhatott hormonális fogamzásgátlót, így aztán kezdem megszokni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!