Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szoktatok sexelni a párotokkal? Mi az ami beindítja a szexet? Használtok e segédeszközt?
Teljesen elszoktam veszíteni a fejem, mikor a barátnőm a hátam mögé áll, szorosan átölel majd elkezdi lassan csókolgatni a nyakam és harapdálja a fülem. Majd lassan elkezd a kezeivel símogatni, a mellem a fenekem stb stb, de mindeközben szorosan húz magához :3. Aztán persze jön a csók, de ha így kezdi, aztán nem birok magammal.
Nem nagyon szeretjük a segédeszközöket. Volt, hogy előkerült már felcsatolhatós, de nem nagyon élveztük a dolgot, nekem olyan személytelen vagy nem tudom, őt akarom érezni és nem egy mű valamit...:D
Persze bilincs és a csipkés dolgok is nagyon beindítanak minket. De a párom egyébként is észveszejtős, gyönyörű és szexy! Szóval a "beindítással" nincs gondunk. :)
Naaaa ez az utolsó!
Végre valaki aki szeret játszani :)
Ez így tök jó ahogy leírtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!