Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek szóljak? Nem szeretném,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek szóljak? Nem szeretném, hogy bajom legyen belőle.

Figyelt kérdés

Táboroztatni szoktam menni, nem mondom, hova, kisgyerekekkel. Meleg vagyok, amit előre leszögezek, mert nem szeretném titkolni a tisztánlátás érdekében.

Szóval. Minden tök jó, élvezem, jó programokat szervezni, szeretek gyerekekkel foglalkozni, csak egy fiúval van bajom. Először tavaj jött táborba. Normálisnak tűnt, de nagyon furán nézett rám, mondjuk úgy, hogy ,,úgy". Aztán észrevettem, hogy az egy hétre bepakolt (10 db) alsóimból már csak 9..8..7 van meg. Eltűnt. Vagyis nem tűnt el, mivel rajta láttam, színben, mindenben ugyanaz, ráadásul nem hord fecskét. Legalabb is, ahogy ezek után kifigyeltem. De ez még nem is zavarna. Vagyis de, de annak fényében nem, hogy egyik éjszaka konkrétan a csomagomat fogta meg az ágyban. Úgy csináltam inkább, mint aki alszik mert nem tudtam, hogy reagáljam le, ilyet nem tanítottak. És nem tehetek róla, de felállt. amúgy a fiúk egy szobában alszanak, +felnőttek, a lányok is, +felnőttek.

Újra lesz tábor. És ott van a neve a felsoroltak közt. Arányos fiú és kedves,... De ennek nem ott van a helye. Akkor nem mondtam senkinek, hátha többet nem látom. De megint együtt leszünk. Mit tegyek??

2020. jún. 2. 18:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Próbálj nem tudomást venni róla.
2020. jún. 2. 18:21
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele, hogy ez téged feszélyez.
2020. jún. 2. 18:23
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Meleg v. hetero vagy attól még tanár vagy - nem kezdünk a tanítvánnyal, felügyelt gyerekekkel ez alapszabály. Bár gondolom erre felkészítettek (ahogy sok minden másra is).

Milyen tábor az ahol a felügyelők a felügyelt gyerekekkel egy ágyban alszanak???

Hogy akarod felügyelni, irányítani a rád bízott gyerekeket, ha egy db gyerekkel nem bírsz el???

2020. jún. 2. 18:26
 4/22 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatokban sem vagyok jó, valamiért ebben az esetben us úgy érzem magamat. Egyszerűen bodog a szívem és hülyén hangzik, de nem kérek elé állni
2020. jún. 2. 18:26
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem Egy ágyban alszunk. Szerencsére, csak egy szobában. Megértetem magamat velük, alapvető dolgokkal nincs bajom. De ez picit túllép a képességeimen, nem igazán volt ilyenről szó sehol
2020. jún. 2. 18:28
 6/22 anonim ***** válasza:
94%

Mi köze ennek a párkapcsolatokhoz??? Ott te felügyelő vagy, ez nem párkapcsolat, hanem tanár-diák viszony!

Ne sértődj meg, de akkor hiányoztál pedagógia gyaksziról… legalábbis amikor kimondottan arról volt szó, hogy a kamaszok szexuális "érdeklődését" hogy kell kezelni.

A kérdésed alapján nem pedagógus vagy hanem csak sima felnőtt felügyelő. Ez esetben meg beszélj a táborvezető pedagógussal.

2020. jún. 2. 18:33
 7/22 anonim ***** válasza:
24%

Mekkora egy kamu (de el kell ismernem, jól csinálod).

Ha komoly lenne és nem vagy pedofil, akkor nem állna fel gyerekek fogdosására. És mi az, hogy egy kisgyerek felveszi a sokkal nagyobb alsógatyát? Kisgyerekek nem szoktak szexuálisan vonzódni senkihez, a nagyobbak meg diszkréten teszik.

2020. jún. 2. 18:33
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem, nem rendes tanár, csak oktató, kolléga -félesége réven kerültem ide. A kisgyerek pedig jelen esetben 12-18 évesek, 6 osztályosból. A párkapcsolat úgy jön ide, hogy szinte azt érzem. Nem szeretnék tőle semmit. Pedofil sem vagyok. Tény, hogy mindenki, akivel jártam, fiatalabb volt nálam, 19-22. Amúgy Én most 25 vagyok. De tudom, hogy ez most munka, akármennyire élvezem, bár, a munka akkor a tiéd, ha élvezed és hivatás, de most itt kötelesség is van. Sok!
2020. jún. 2. 18:54
 9/22 anonim ***** válasza:
25%
Nézz utána a törvénynek, és ha nem tiltja a szexet közted és a gyerek közt, akkor feküdj le vele. Nem fog kiderülni, nyugi.
2020. jún. 2. 18:56
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
9-es, ő nem akar szexet, nem érted?
2020. jún. 2. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!