Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány sráccal szexeltetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány sráccal szexeltetek?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Aktívak vagy passzívak? Kíváncsi vagyok mennyire lesznek őszinte válaszok. Egy barátom kiakadt, hogy 40 partnerem volt. 16 évesen volt az első most 27 vagyok. Évi 4-5 partner volt. Azaz 40 körül. Nem gondolom, hogy sok. Aktívként. De jártam mindig szűrésre, stb. Mégis úgy nézett rám mintha jaj mekkora gáz lenne. Szerintem teljesen belefér. Főleg, hogy aki ismerkedett már tudja, hogy 1-3 hónap max amíg 1-1 sráccal van vmi. Aztán mégis elhagynak, stb.
2020. máj. 29. 21:04
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Aki érintett:

Hogy tudtatok kétszámjegyű partnert összeszedni? Planetromeon hetek-hónapok óta nem tudok senkit se "felszedni" bármilyen kapcsolatra (sima szex, barátság extrákkal, sima barátság, társ).

[Például egy ~30 éves pasi nagyon nyaggatott, hogy dugjam meg. Már azon voltam, hogy oké legyen. Feltettem neki néhány alapvető kérdést (Hány pasit sikerült eddig felszednie?, Melyik városrészben lakik?), mivel szeretném minimális szinten ismerni azt akivel lefekszem. Erre meg válaszra sem méltat napok óta, pedig már olvasta az üzeneteimet. 😅]

Egyébként vidéki vagyok per pillanat (Fejér megye). Jelen állás szerint a fővárosba kicsit költséges lenne felutazzak. 😑

2020. jún. 20. 17:33
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell minden két számjegyet írónak hinni, ez egy afféle virtuális farokméregetés :D. Egyébként meg ne csak planetromeon próbálkozz, van még csomó oldal meg alkalmazás(tinder,grindr,badoo) is mellette. Egyébként meg vidéken is lehet találni partnert, nincs sok, de lehet találni, főleg az idősebb korosztályokban.
2020. jún. 20. 18:05
 43/48 anonim ***** válasza:
91%

Más alkalmazásokon alig találni valakit. 😅

Idősebb korosztály? Ha lehet nem akarok második apát. 😆

2020. jún. 20. 21:08
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
42 Honnan veszed, hogy jobban találni az idősebb korosztályban vidéken? Fiataloknál már alap szerintem, jobban nyitnak.
2020. jún. 21. 13:55
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Onnét veszem kedves 44-es, hogy tapasztalom/látom. Kis városban lakok, planetromeo, hotbull tele van 30-60 év közöttiekkel, 30 alatti 2-3 ha van, 20 év alatt meg szinte senki. Ettől függetlenül nem lehetetlen fiatalabb partnert találni :D
2020. jún. 21. 14:16
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Tinderen, Planetromeon csak sikerül valakit találnod, ha mégsem, akkor regisztrálj és nézz szét index fórumon, gyakorikérdéseken😉 Sok sikert!☺
2020. jún. 21. 14:24
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Bár nekem valahogy az idősebbekhez sincs szerencsém. Az imént "koptatott" le egy 36 éves. 😅
2020. jún. 21. 22:09
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
41 vagyok kb 12
2020. júl. 12. 04:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!