Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány sráccal szexeltetek?
Úgy látom, aki volt már együtt valakivel, egyedül a 4. válaszadó normális..Le lehet pontozni!
Hogy lehet három havonta váltogatni? Aki ezt csinálja, nekem ne mondja, hogy szereti a partnerét.
Kb 10. De én biszex vagyok. Aktív vagyok. Évente egyszer-kétszer ha rám jön ez a fiús dolog, akkor gyorsan kerítek hozzá partnert. A nők érdekelnek első sorban. 20 évesen próbáltam ki először sráccal.
26/F
40éves aktív
Max 100 nem vagyok rá büszke
18. Eddig 2. Mindkét eset tartós kapvaolatnak indult. Az első 2 év volt a második még mindig tart és remélem tartani is fog kb életem végéig.
Amúgy évente 4-5 partner annyira nem vészes, tekintve, hogy a velem egykorúak felének minimum hetente jut ennyi. :D
Nem tudom, már régóta nem nem számolom. Nagyságrendileg 40-50 körül mozoghat a szám. Úgy átlagosan 2 havonta szexelhettem egy új emberrel, amióta elvesztettem a szüzességem. Volt közben féléves szünet és volt, hogy sűrűbban is volt új ember. Közben sosem volt kapcsolatom, pedig szerettem volna, így aztán csak gyűltek az emberek.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!