Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány sráccal szexeltetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány sráccal szexeltetek?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Aktívak vagy passzívak? Kíváncsi vagyok mennyire lesznek őszinte válaszok. Egy barátom kiakadt, hogy 40 partnerem volt. 16 évesen volt az első most 27 vagyok. Évi 4-5 partner volt. Azaz 40 körül. Nem gondolom, hogy sok. Aktívként. De jártam mindig szűrésre, stb. Mégis úgy nézett rám mintha jaj mekkora gáz lenne. Szerintem teljesen belefér. Főleg, hogy aki ismerkedett már tudja, hogy 1-3 hónap max amíg 1-1 sráccal van vmi. Aztán mégis elhagynak, stb.
2020. máj. 29. 21:04
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 éves vagyok. Sráccal még nem voltam, mert mostanság kezdett el érdekelni. Azonban a kérdés kapcsán az jutott eszembe, ami a nők vs férfiak ügy. Ha elmondom, hogy volt 50 csajjal dolgom (és ennyi kb volt is hisz évi 5 simán volt) akkor mekkora Casanova vagyok. Ha egy csajnak 50 pasija volt arra mást mondunk. Nem fura? Az évi 5 amúgy szerintem se sok. Hisz 2-3 havonta 1 partner. Azért 16 évesen 2 hónapos kapcsolat már csoda volt. És azért gimibe pörögtek az események :D Szóval én nem gondolom, hogy gáz. Ami a nemibetegséget illeti. Védekezni kell. Ennyi. De érdekelne azok válasza akik 4-5 embert írtak, hogy ők akkor összesen 5 emberrel szexeltek? Illetve JÓL néztek ki? Nem bántásból kérdezem eskü. Csak szerintem egy pesti, jól kinéző fiú/lány igenis összehoz 4 v 5 embert egy évbe ha nincs kapcsolatban.
2020. máj. 30. 09:35
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Oh most látom, hogy mire begépeltem ezt a kisregényt hasonló véleményt írt valaki. De egyetértek.
2020. máj. 30. 09:36
 23/48 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, 1 hónap alatt 1 kilót hízni nem sok, de 5 év után abból már 70 kiló hízás lesz. :D Szóval ez a gondolatmenet alapjaiban hülyeség.
2020. máj. 30. 09:39
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, 60 kiló hízás. :D
2020. máj. 30. 09:40
 25/48 anonim ***** válasza:
86%

11-es vagyok.

Ha két havonta új partner van, akkor csak szexet keresel te is, huszonévesnél 50-100 között járni, nálam igen is q.v@.

Nálam van, hogy évekig tart egy emberrel..

2020. máj. 30. 09:42
 26/48 anonim ***** válasza:
89%
Aki szerint nem sok kéthavonta új partner, azt nem tudom hova tenni. Hát veszettül sok, 40 évesen akkor már 500-nál fog tartani ha így folytatja? Szerintem az emberek nem érzik a súlyát. Egyébként szerintem ahogy kinézek az átlagon felüli, nem a legszebb, de csúnya sem vagyok, csak mert valaki kérdezte. Az vagyok, aki azt írta, hogy nem volt még partnere. Inkább az az ok, hogy mindenkivel gyanakvó vagyok, mert az a meglátásom, hogy kb mindenki hazudik, plusz elég lusta is vagyok. Ha a közelben lenne egy hasonló srác, mint én, akkor kipróbálnám, de ennyi, annyira már nem vágyok rá.
2020. máj. 30. 13:33
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Vicces hogy a kérdező is 25 feletti és a többi tapasztaltabb is. Lehet generációs dolog? Amúgy azt látom, hogy csak 1 ember oszt itt mindenkit. A többi kb semleges. :D
2020. máj. 30. 13:59
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

"Ha két havonta új partner van, akkor csak szexet keresel te is"

Mi köze a kettőnek egymáshoz? Bőven több emberrel randiztam már, mint amennyivel szexeltem és több sráccal is voltam már úgy, hogy szívesen összejöttem volna velük, de egyszerűen nem úgy alakult az élet. Most is egy közel fél éves várakozás közepén vagyok, mert várok valakire, hogy végre találkozzunk és eszembe se jutna, hogy közben mással bármi legyen. (Külföldre költözöm hamarosan és pont ott lakik.)

A súlyfelesleges példa pedig szerintem hülyeség. A hízás alapvetően rossz dolog, egy aktus pedig egy egyedi tapasztalat, ami valamikor jó, valamikor rossz. A kb 45 srácból én jellemzően a jó élményekre szoktam emlékezni, a semlegesek vagy rosszak idővel elhalványulnak.

2020. máj. 30. 14:13
 29/48 anonim ***** válasza:
93%

Én 28 vagyok, kb 4 és fél éve nyitott kapcsolatban a barátommal, aki a 3. szexpartnerem volt (az első kettő alkalmi volt). Én szeretek szexelni és mivel nem élünk együtt a barátommal és egyikőnk sem él egyedül, ezért bőven volt alkalmam alkalmi partnert keresni magamnak. Sztem 100 körül lehet azoknak a száma, akikkel így vagy úgy együtt voltam.

Nekem személyesen a szex egy önfeledt élmény, amit szívesen osztok meg olyanokkal, akik erre vevők. Ahány ember, annyiféle szexuális kultúra: egy-egy új alkalmi partner mindig kecsegtet az újdonság erejével. Plusz akivel nem egy gyors baszás történik, ami csak a szexről szól, azzal simán jól el lehet beszélgetni előtte/utána is. Szóval a szexen keresztül sokszor a nyitottság gyakorlása és új nézőpontok megismerése is megvalósul.

Én tisztában vagyok azzal, hogy sokaknak ráhangolódás és kötődés szükséges a szexhez és nem ugranak bele könnyen ilyesmibe. Viszont ha egész életedben csak egy emberrel szexelsz, akkor csak a ti közös szexualitásotokat ismeritek ki jó esetben. De akár már egyetlen másik partner is segíthet abban, hogy új dolgokat fedezz fel rajta keresztül. Főleg kulcskérdés lehet ez, ha van olyan kedvelt tevékenység amit az állandó partner nem kedvel azonosan. Pl ha orálisan soha nem elégít ki a partnered, akkor azt sose fogod megtapasztalni, ha rajta múlik.

2020. máj. 30. 16:45
 30/48 anonim ***** válasza:
93%
23 partnerem volt és 25 vagyok.
2020. máj. 30. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!