Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány sráccal szexeltetek?
11-es vagyok.
Ha két havonta új partner van, akkor csak szexet keresel te is, huszonévesnél 50-100 között járni, nálam igen is q.v@.
Nálam van, hogy évekig tart egy emberrel..
"Ha két havonta új partner van, akkor csak szexet keresel te is"
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Bőven több emberrel randiztam már, mint amennyivel szexeltem és több sráccal is voltam már úgy, hogy szívesen összejöttem volna velük, de egyszerűen nem úgy alakult az élet. Most is egy közel fél éves várakozás közepén vagyok, mert várok valakire, hogy végre találkozzunk és eszembe se jutna, hogy közben mással bármi legyen. (Külföldre költözöm hamarosan és pont ott lakik.)
A súlyfelesleges példa pedig szerintem hülyeség. A hízás alapvetően rossz dolog, egy aktus pedig egy egyedi tapasztalat, ami valamikor jó, valamikor rossz. A kb 45 srácból én jellemzően a jó élményekre szoktam emlékezni, a semlegesek vagy rosszak idővel elhalványulnak.
Én 28 vagyok, kb 4 és fél éve nyitott kapcsolatban a barátommal, aki a 3. szexpartnerem volt (az első kettő alkalmi volt). Én szeretek szexelni és mivel nem élünk együtt a barátommal és egyikőnk sem él egyedül, ezért bőven volt alkalmam alkalmi partnert keresni magamnak. Sztem 100 körül lehet azoknak a száma, akikkel így vagy úgy együtt voltam.
Nekem személyesen a szex egy önfeledt élmény, amit szívesen osztok meg olyanokkal, akik erre vevők. Ahány ember, annyiféle szexuális kultúra: egy-egy új alkalmi partner mindig kecsegtet az újdonság erejével. Plusz akivel nem egy gyors baszás történik, ami csak a szexről szól, azzal simán jól el lehet beszélgetni előtte/utána is. Szóval a szexen keresztül sokszor a nyitottság gyakorlása és új nézőpontok megismerése is megvalósul.
Én tisztában vagyok azzal, hogy sokaknak ráhangolódás és kötődés szükséges a szexhez és nem ugranak bele könnyen ilyesmibe. Viszont ha egész életedben csak egy emberrel szexelsz, akkor csak a ti közös szexualitásotokat ismeritek ki jó esetben. De akár már egyetlen másik partner is segíthet abban, hogy új dolgokat fedezz fel rajta keresztül. Főleg kulcskérdés lehet ez, ha van olyan kedvelt tevékenység amit az állandó partner nem kedvel azonosan. Pl ha orálisan soha nem elégít ki a partnered, akkor azt sose fogod megtapasztalni, ha rajta múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!