Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek nektek van jogsitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek nektek van jogsitok és vezettek is?

Figyelt kérdés

Melegek nektek van jogsitok és vezettek is?

Férfiasnak tartom, hogy a másik tud vezetni, de ezt ritkábbnak tartom nálunk.

Tudtok légyszi szexuális preferanciát és kort is írni?

Passzív vagyok és vezetek.

2020. máj. 29. 18:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
Kedves, #20! 2020-at írunk, a XXI. században vagyunk... Mára az, hogy "fiús és lányos" az kurvára keveredik. Attól még férfiasnak tartom magam, mert nem akarok vezetni, mert. Illetőleg ha már itt tartunk te tényleg ebben méred a férfiasságot?
2020. jún. 7. 20:29
 22/26 anonim ***** válasza:
88%
Nem csak ebben. Mint mondtam, inkább passzív vagyok, noha nem vagyok kinézetre lányos, de fura lenne, ha én furikásznám az aktív pasit, és nekem a tőlem férfiasabb vagy minimum ennyire férfias aktív vagy uni pasik jönnek be. Nyilván ne mondom, hogy lány vagyok, de egy hetero kapcsolatban evidens, hogy nem a nő fogja a pasit autóval hazavinni, vagy felvinni magához. Ha valaki nem mer vezetni, az nekem nem férfias, igen.
2020. jún. 7. 20:37
 23/26 Béla211 ***** válasza:
90%

Ez hülyeség ha ezzen múlik egy kapcsolat már régen rossz. Amúgy nem egy olyan heteró párt ismerek ahol a nő vezet, mert ő szeret a férfi meg nem.

Nálunk a párom aki általában passzív és ő vezet. Én pont azért tettem le a jogsit és azért vezettem rendszeresen mert le szerettem volna győzni ezt fobiámat. De nem ment és emmiatt is hagytam abba a vezetést és így jobban érzem magam nincs hasmenésem mielőtt vezetenem kéne. Vagy meg kelljen állnom hányni vezetés közben.

2020. jún. 7. 21:03
 24/26 anonim ***** válasza:
88%
Ezen IS múlik. Kezdetben én is gyomorgörccsel vezettem. Hát nem tudom, egy aktívtól azért szerintem ez a dolog "alap". Legalábbis nekem, de nem vagyunk egyformák.
2020. jún. 7. 22:02
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Passzív vagyok, van kocsim, és vezetek is elég sokat mind városon belül, mind országúton, vidéken. Szóval ezzel picit elütök a többségtől, ahogy a szavazás állását nézem. Ami viszont tipikus, hogy marhára nem értek az autókhoz, nem hogy egy kerékcserét, de a tankoláson kívül semmit sem tudnék megcsinálni egy kocsin. Meg nem is érdekeltek az egyes autómárkák soha, nekem elég, hogy megy, a többi az nagyjából hidegen hagy. :D
2020. jún. 10. 12:47
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
33 éves, aktív/uni vagyok és 17 éves korom óta napi szinten vezetek. Középsuli utolsó évében és az egyetemen is nagy könnyebbséget jelentett, hogy nem kellett tömegközlekednem.
2020. jún. 16. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!