Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek nektek van jogsitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek nektek van jogsitok és vezettek is?

Figyelt kérdés

Melegek nektek van jogsitok és vezettek is?

Férfiasnak tartom, hogy a másik tud vezetni, de ezt ritkábbnak tartom nálunk.

Tudtok légyszi szexuális preferanciát és kort is írni?

Passzív vagyok és vezetek.

2020. máj. 29. 18:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

Nincs jogsim és nem is akarok egyelőre, amíg nem muszáj. A szakmámnál sajnos eléggé elvárás, mert sokat kell random utazni az ország különböző pontjaira. Még tiniként szereztem jogsit segédmotorra, de őszintén szólva sosem élveztem a vezetést. Barátok között visszatérő poén, hogy várok az önvezető autómra.

24/F p

2020. máj. 30. 03:02
 12/26 Béla211 ***** válasza:
94%
Van jogsim. És vezettem is. Egy évet rendszeresen. De utaltam minden pillanatát így inkább már nem vezetek. Mondjuk kocsiban sem szeretek ülni. 34/uni
2020. máj. 30. 07:17
 13/26 anonim ***** válasza:
94%
Passzív vagyok, van jogsim, és vezetek is, de viszonylag ritkán. A párom aktív (milyen meglepő :D), és ő sokkal többet meg gyakrabban vezet. :)
2020. máj. 30. 14:10
 14/26 anonim ***** válasza:
92%
Van jogsim és autóm is, napi szinten vezetek
2020. máj. 30. 18:26
 15/26 anonim ***** válasza:
92%
Passzív vagyok 19 éves, lassan 2 éve van jogsim és vezetek, imádok vezetni :)
2020. máj. 31. 13:27
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
28 éves meleg uni vagyok, van jogsim, de nem vezetek. Tipikus nagyvárosi elkényeztetett vagyok, Mercedesszel járok, és van sofőröm, havi 9500 Ft-ért. :D Nem mondom, hogy nem akarnék vezetni, de nincs kocsim, meg nem mostanában telik majd rá. Annyira nem is vágyom rá, erre nem fogok spórolni.
2020. máj. 31. 23:05
 17/26 anonim ***** válasza:
9%
Nem drága a sofőröd!:D Apu fizeti vagy te?
2020. jún. 1. 12:06
 18/26 anonim ***** válasza:
92%

"Mercedesszel járok, és van sofőröm, havi 9500 Ft-ért. :D"

Jujj, ez de jó volt!!! XD XD XD XD XD

Egy tipp: Ha hangosan köhögsz, egyedül tiéd az egész Merci. :D

2020. jún. 3. 14:51
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Uni vagyok, de nem vezetek, én is félek attól, hogy balesetet okozok. Még régebbi sztori, de néha volt olyan, hogy apukám egyik nővére elvitt minket különböző programokra. Egyszer jövünk haza és egy idióta majdnem belénk hajtott. Senkinek sem esett baja, szerencsére a Blnem mentünk neki semminek sem. De én azt hiszem sokkot kaptam.

Ezért sem szeretnék vezetni. Bár ez lehet az én hülyeségem.

2020. jún. 7. 16:11
 20/26 anonim ***** válasza:
82%
Én idáig csak lányoktól hallottam, hogy nem szeretnének vezetni, nehogy balesetet okozzanak. Egy pasinak nem kellene ettől tartania, főleg ha aktív vagy uni. Én passzív/uni vagyok, de egyszer elém jött egy rohadt cigány, nagyot fékeztem, halálosan meg lettem fenyegetve ő volt a hibás, persze egyedül voltam. Akkor azt mondtam soha többet nem fogok vezetni, ehhez képest másnap már autóval mentem dolgozni.:D Szóval nem egy férfias viselkedés ez a fosás.
2020. jún. 7. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!