Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek mindenhol csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek mindenhol csak a szexet látják?

Figyelt kérdés

Csak engem idegesít az, hogy nem elég, hogy a rómeón kapom a farok szelfiket a szexajánlatokkal, itt ezen a kérdéses fórumon ez a kategória is a vágyak kiéléséről szól, csakúgy mint a facebook?

Mindenki mindenhol dugni akar, mindenkiben csak a potenciális szexpartnert látják, ennyiben ki is égnek az emberek?

A farkukon kívül nincs is bennük más?

2020. máj. 29. 18:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
10-es. Már pedig így van, a legtöbbjük ilyen sajnos. De lehet, hogy a hetero pasik is ilyenek, arra nincs rálátásom.
2020. máj. 29. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

11-es: ez való igaz, hogy sok meleg ilyen, én is sok ilyenbe futottam bele, mint a kérdező, de szerintem ez inkább emberfüggő. Maximum befolyásolja ezt az is, hogy ugye a melegek még sok helyen ma sem elfogadottak, ezért elég sok a "lelki defektes" ember ezeken az oldalakon, sokan küzdenek magukkal, elnyomják magukat, és mivel a meleg társkeresésben nincsenek olyan normák, mint a heterók esetében, lehet ezért lesz sok ilyen ember. De persze ez csak az én véleményem.

2020. máj. 29. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes, hogy itt a válaszokban azt olvasom, hogy a melegeknek nem a szex a fontos, ugyanolyanok mint bárki más, de amikor olyan kérdést látok, hogy miért nem lehet komoly kapcsolatra párt találni, ott pedig azt olvasom, hogy mert mindenki szexet akar. Most akkor hogy is van ez?
2020. máj. 30. 01:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem írta senki hogy a melegeknek nem a szex a fontos. Egyetlen egy ember kommentjére célzol egyébként, ő is arra célzott, hogy ez nem konkrétan "meleg" probléma, hanem emberfüggő. De ez a kommentelő is leírta, hogy szerinte is sok az ilyen meleg, szóval nem tudom hogy miről beszélsz.
2020. máj. 30. 01:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként aki konkrétan a melegekből ábrándul ki emiatt annak elmondom, hogy a ugyan így éreznek a heteró férfiakkal kapcsolatban. A férfiak átlagban sokkal szex orientáltabbak.
2020. máj. 30. 01:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos teljesen jól látod és nagyon idegesítő. Egy korábbi válaszolóra reagálva: szerintem az nem frigidség, ha valaki szimplán barátokat szeretne, vagy sima beszélgetőpartnert, inkább az ilyen mentalitással van a gond aki azt mondja elsőre, hogy ez csak egy frigid férfiember lehet. Sima barátságról, tapasztalat és eszmecseréről gondolom még nem hallottál, gondolom az a fajta vagy akit úgy használnak vagy aki úgy használ másokat, mint az ágyú, hát ha te ennek az ellenpólusát frigidnek nevezed akkor köszönöm én is inkább azt választom:)
2020. jún. 1. 13:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!