Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek mindenhol csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek mindenhol csak a szexet látják?

Figyelt kérdés

Csak engem idegesít az, hogy nem elég, hogy a rómeón kapom a farok szelfiket a szexajánlatokkal, itt ezen a kérdéses fórumon ez a kategória is a vágyak kiéléséről szól, csakúgy mint a facebook?

Mindenki mindenhol dugni akar, mindenkiben csak a potenciális szexpartnert látják, ennyiben ki is égnek az emberek?

A farkukon kívül nincs is bennük más?

2020. máj. 29. 18:04
A kérdező szavazást indított:
Igen ( nincs bennük más különleges)
Nem
47 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
19%
Bocsánat, hogy nem vagyunk frigidek, mint te.
2020. máj. 29. 18:09
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem túlzó a mondatod. És az hogy vki rád ír mert szimpi vagy neki még nem gáz. Amúgy hány éves vagy?
2020. máj. 29. 18:11
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok frigid, de azért mindennek megvan a helye.

Még egy baráti kapcsolatot sem lehet kialakítani senkivel szex nélkül.

Amúgy 28 vagyok

2020. máj. 29. 18:17
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
Minek kell meleg oldalakat felkeresned azért, hogy barátkozz? Barátkozni bárkivel lehet, ellenben szexelni csak melegekkel.
2020. máj. 29. 18:21
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Melegként mondom, hogy ilyen a melegek nagy része. Facebookon vannak ilyen meleg csoportok egyébként? Ott hogyan lehet ismerkedni? Nem mondom, hogy én nem szívesen beszélgetek a szexről, de ilyenek az emberek nagy része, hogy ennyi telik, csak arról tudnak. Az ember a legnagyobb állat, csak a szexen jár az esze a legtöbbnek és kész vége, más téma nincs. Legalább is itt és társkeresőn, ami inkább baszáskereső.
2020. máj. 29. 18:30
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

18:21

Feltételezem hogy te magad nem vagy meleg. De melegként sok embernek nagyon jó érzés tud lenni ha csak simán olyan emberrel barátkozhat, akivel ebben hasonlítanak egymásra.

Heteróként ezt sokan szerintem egyáltalán nem érzik, lehet hogy te sem. De próbálj úgy gondolni rá, hogy ez lehet hogy azért van mert az átlag heteró szinte kizárólag heterókkal találkozik.

2020. máj. 29. 18:35
 7/16 anonim ***** válasza:
13%
De, meleg vagyok, és tapasztalat, hogy ha két meleg beszélget, akkor sokkal nagyobb eséllyel téma az ezotéria vagy a divat.
2020. máj. 29. 18:41
 8/16 anonim ***** válasza:
22%
Én szívesebben barátkoznék hetero fiúkkal, a melegeket nem szeretem. sőt a legtöbbjüktől taszulok.
2020. máj. 29. 18:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy barátkozáshoz is kellenének közös programok, de senki sem akar soha találkozni.
2020. máj. 29. 19:18
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy csak azért, mert valaki meleg, miért kell elkönyvelni szexőrültnek. Azon kívül, hogy a saját nemét szereti, effektíve nem különbözünk. Ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más. Az, hogy valaki a szexet látja mindenben, szerintem nem attól függ, hogy az illető meleg-e.
2020. máj. 29. 21:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!