Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Így indul mindenkinél a melegség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így indul mindenkinél a melegség?

Figyelt kérdés
Eddig csajokkal voltam mindig. Azonban izgat egy ideje, hogy pl egy srác elégítsen ki orálisan. Viszont ha elélvezek az egészet máshogy látom. Már 19 évesen is volt egy ilyen időszakom, de elmúlt. Ha kipróbálnám mi változna?
2020. máj. 29. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Mintha magamat olvasnám. Csak én félek senkit se fogsz találni mert mindenki akar majd képet, stb. És szerintem te se akarsz kiadni majd. Én legalábbis így vagyok vele. Amúgy binek tartom magam nem pedig melegnek.
2020. máj. 29. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából igen, vágysz arra, szexuálisan felizgat hogy "valami" történjen egy másik pasival. Egyébként ha a nők is izgatnak akkor nem meleg vagy, hanem enyhe biszex.
2020. máj. 29. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Mivel csajokkal már voltál, és mellé társulna a pasikkal való szex, akkor biszexuális lennél, és nem meleg.

Hetero= két ellentétes nem

Meleg = két azonos nemű van együtt

biszex = mind a két nem irányába vonzódik

Ennyit azért tudni kellene.

2020. máj. 29. 13:12
 4/6 A kérdező kommentje:
De kedves hogy az utolsó ilyen szépen végülis kioktat. Szeretem ha vki tanít valamit, de azt nem ha ezt olyan felsőbbrendű, leereszkedő módon teszi mint te tetted. Köszönöm a leírást, de kérlek próbálj meg máskor nem leereszkedő módon tanácsot, stb adni másoknak, mert szerintem te se azt várod el, hogy így bánjon veled valaki ha te nem tudsz valamit. Viselkedj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled tegyék. De tényleg köszi a többit.
2020. máj. 29. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak gondolkodni kellene mielőtt hülyeséget kérdez valaki.
2020. máj. 29. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem a 3-as vagyok, de igaza van.

Ez pont ugyanaz, mikor a hetero kategóriában olvasok a nemi betegségekről kérdéseket.

Ha valaki nemi életet él, illene tisztában lenni ezekkel is és a védekezéssel is.

2020. máj. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!