Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet belőle kapcsolat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet belőle kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki már egy ideje tetszik, és talán én is neki ( legalábbis remélem) egyik üzletben dolgozik. Azért gondolom hogy bejöhetek neki, mert többször nézet bele hosszasan a szemembe. És én ezt viszonoztam, és én is így kezdeményeztem felé ebben a formában. Szinte mindig amikor meglát rám néz, és én is rá. És az a hosszú nézés egymás szemébe, ilyet nem csinálnak a heterok más fiúkkal. Nem tudom hogy hogyan lépjek, vagy kéne e lépnem felé. Arra is gondoltam hogy letöltöm valamelyik meleg társkeresőt, és ha pont dolgozna akkor meg néznem hogy nincs e fent profilja. Ez jó ötlet lehet? Vagy még arra is gondoltam hogy vennék valamilyen alkoholos italt, és ha épp a kasszában dolgozna akkor talán el kéri a személyimet, mert 19 vagyok, és többnyire el kérik tőlem a személyit.

2020. máj. 5. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm... a kasszás (pultos, stb) dolgozókkal gyakran megesik ám, hogy a vásárlók szemébe néznek, ez talán még nem jelentene annyira vonzalmat. De mi lenne, ha egyszer megvárnád, míg végez, és akkor próbálnál meg mondani neki bármit is? Cigi, öngyújtó, mikor jön a busz, kibicsaklott a bokám, kísérj haza, vagy akármi? :D

Úgyis látod a reakciójából, hogy az a nézés AZ a nézés-e tényleg, és a helyzet adja magát.

2020. máj. 5. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld kicsit produkálni magad, teremts olyan helyzetet, ami arra viszi rá, hogy szóba elegyedjen veled. Én egyszer egy péksüti boltos eladó sráctól kérdeztem meg, hogy őt nem lehet-e megvenni. :D

Vigyázz az esetleges buktatókra is: Nekem egyszer volt olyan, hogy ránézésre és mozdulatokra figyelve is lejött, hogy meleg egy adott srác, ám amikor jelöltem a közösségi oldalon, letiltott, hiába vártam a visszajelölést, pedig ő is zavarba ejtően szemezett velem. A másik buktató lehet az is, ha nem arra vágyik veled, amit te szeretnél esetleg tőle. Nézett már meg eléggé durván olyan srác, akiről kiderült, kapcsolatban van, neki lehet lett volna gyomra ahhoz, hogy kikezdjen velem, de nekem nem lett volna. Viszont azt nem értem, miért pont akkor keresnéd társkeresőn, amikor dolgozik.

2020. máj. 5. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Na sikerult?
2020. aug. 15. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!