Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ettől függ az hogy valaki férfi?
Egy sráccal beszélgettem, és szimpatikusak voltunk egymásnak, külsőre (arcra és testre) is minden klappolt, de mondta hogy majd térjünk vissza erre hogyha visszanőtt a szőr mindenhol. Mondom tessék? Ezt nem értem. Mire ő kifejtette hogy csak szőrös férfival hajlandó lefeküdni, mert csak azt tekinti férfinak aki szőrös mindenhol. Mit gondoltok erről?
Én azért borotválom magam, mert nem szeretem magamon, és a sportolásban is jobban beizzad odalent is, hogyha meg van hagyva a szőr. Lábamon persze meghagyom szőrösen.
Kint volt az adatlapomon, hogy shaved, vagyis borotvált vagyok. A testemről is csak később látott képet, mert hiába vagyok izmos, nem ezzel akarok ismerkedni, ezért csak az arcomról van kint.
Egyébként itt is olvastam több ilyen hasonló dolgot, hogy a szőrös az jobb, ezért merült fel bennem a kérdés. Meg az hogy lehet hogy akkor emiatt meg kellene hagynom, mégha nem is szeretem a szőrt magamon. Csak ez meg megint olyan hogy a külsőségek számítanának...
Mit gondoltok az ilyen, és az ehhez hasonló csak a külsőségek számítanak emberekről? Azt vettem észre, hogy a melegeknél tényleg ez a jellemző, hogy ezt nézik. Pl 3 dolognak feleljen meg valaki párkapcsolatra, legyen 180+ magas (pipa), legyen izmos (pipa), legyen szőrös (nem pipa), és már ennyi is volt. És bocs, meleg vagyok, odaadó, szenvedélyes, romantikus, érzelmes, monogám, de pasi aki értékelné nincs.
Teszteltem. Ha ugyanazokra ráírtam csak arcképpel ugyanazzal a szöveggel elutasított a beszélgetés alatt, mondván hogy nem egymást keressük.
Ugyanazzal a szöveggel rájuk írtam félmeztelen képpel arc nélkül, máris mind majd megveszett hogy talizzunk és randizzunk. És mind hirtelen mennyire romantikus típus lett.
Nem önfényezés miatt írom le ezt, privátot sem kérek. Csak egyszerűen lehetetlen normál ismerkedés alatt párt találni, de ha az ember beveti a testét, akkor máris lenne rá egy csomó jelentkező.
Sajnos teljesen igazad van. 99% csak és kizárólag a kinézetre megy. De az legyen ám olyan, mint amit megálmodott, mert ha nem, akkor kuka vagy.
Természetesen kell egy külső alapján valami szimpátia, hogy a belső is vonzó legyen, de nem ennyire sarkosan,sőt!
"Kint volt az adatlapomon, hogy shaved, vagyis borotvált vagyok."
Hiába volt kint, ha a partnered nem tudott olvasni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!