Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiú vagyok, azonban kisfiú korom óta szoktam a popsimba dugni dolgokat. Ettől még heteró vagyok? Ugye? Nem vonzanak a férfiak, de ha egy férfi megdugna, akkor még lehet azt élvezném is emiatt, mert jó dolog ha valami van bent?
Figyelt kérdés
Rémes gondolat, hogy férfivel akár csókolózzak, vagy ölelkezzek, vagy hozzányúljak a péniszéhez, azonban ha bedugná csak simán nekem amikor felvagyok izgulva, nem tudom, lehet élvezném? Ettől még nem lesz meleg valaki ugye? Van barátnőm, de neki soha nem meséltem erről.2018. márc. 31. 21:31
1/6 anonim válasza:
Miért nem fogadod el önmagad , hogy homoszexualis vagy ? Igy fog eltelni 20 éved még h magadnak bizonyitasz es hazudsz ?
Nem kár ? Az élet rövid
2/6 anonim válasza:
Melegként mondom, hogy ha egy férfi szereti az anális élvezeteket attól még nem lesz homoszexuális. Ha nem izgatnak fel a férfiak akkor nem vagy meleg. És nyugodtan beszélj a vágyaidról a barátnődnek, szerintem neki is bejönne a dolog hogy máshol is kényeztessen.
3/6 anonim válasza:
Nem, nem vagy meleg. Az pedig szomorú, ha a barátnőddel nem mered megbeszélni.
4/6 anonim válasza:
Ettől még nem vagy meleg. Beszélj erről a barátnőddel, és tapasztaljatok együtt. Élveztes lesz!
5/6 anonim válasza:
Dehogy vagy meleg.
A végbél is egy erogén zóna, a prosztatáról nem ebszélve.
Nőként én angyon szívesen kéyneztetem iylen módon is a páromat, és rettentő szomorúnak tartom, hogy sokan még ezt cikinek gondolják, sőt, akár lenéznek emiatt másokat, ez mind a tudatlanságból fakad..
6/6 anonim válasza:
Valahogy én is így vagyok ezzel.. Imádom ha van valami a popsimba... Hetero vagyok. De ez van.. Jó érzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!