Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet nem élvezni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet nem élvezni az anális szexet?

Figyelt kérdés

Én meleg vagyok. Elég korán megvolt az első alkalom. Nekem mindig természetes és jó érzés volt, hogy bekéredzkednek hátulról. Az elején sem ment nehezen. Ezért soha nem értetten azon pasikat, akik ezt nem szeretik.

A dolog messze nem egyértelmű, mert meleg pasik között is vannak teljesen aktívok, akik sosem engedik, hogy őket hátulról... Ugyanakkor hetero pasik is vannak, akik tárggyal vagy barátnőjük kezével néha hátulról is

örömhöz jutnak.

Mondjuk egy tárgy és egy élő pasi biztosan más, legalábbis lelkileg.

Nem egy pasi a sima prosztata vizsgálatba is belebetegszik.

Akiknek ez nem megy, azoknak fizikailag vagy lelkileg nem megy? Mit éreznek? Akik nem is próbálják, azok mitől félnek? Milyen lelki állapot kell ahhoz, hogy öröm legyen egy férfit magunkba engedni? Ez miért nincs meg mindenkiben?

Lehet ezt tanulni? Ha igen, hogyan?

2020. máj. 22. 10:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%
Nézz utána, női prosztata. Csak nyilván más és lehet ingerelni is.
2020. máj. 23. 18:47
 12/12 A kérdező kommentje:

Lehet ennek az élvezetét tanulni?

Olyan van, hogy valaki elhatározza, hogy élvezni fogja, mert nehogy már ez fogjon ki rajta, és csak ezért sikerül?

Amit a 10-es mond, az érdekes. Aktus közben rájött a srác. De mégis hogyan jön rá?

2020. máj. 23. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!