Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek el fogja valaha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el fogja valaha is fogadni azt , hogy a fiúkhoz (is) vonzódik ?

Figyelt kérdés

Picit hosszú lesz de ha segíteni akarsz olvasd el . Sziasztok . Egy 20 éves srácról van szó. Tavaly augusztusban rájöttem , hogy a fiúkhoz (is) vonzódik . Felregisztrált planetromeora, kétszer is . De mindkétszer törölte magát szinte rögtön . De elkövetett egy hibát .. majdnem az instagram nevével regisztrált fel szinte teljesen . Rögtön tudtam, hogy ő az mert sejtettem már róla . Rá írtam rögtön de törölte magát . Eltelt kb két hét és megint regisztrált egy nyári estén. Kiírta , hogy holnap Pécsen leszek , valaki valamit ? És már aznap éjszaka jött a pécsi kép insta sztoriban . Ekkor döntöttem el, hogy megpróbálok hozzá közel kerülni . De aztán utána nem taliztam vele élőben . Tudni kell róla , hogy a srác ilyen kocsi maszekoló , javítja a kocsikat, stb . És én rá írtam egy kamu Fb fiókról, hogy tudok róla mi a helyzet . Ő nem tudta , hogy én vagyok , és megbeszéltünk egy találkozót, de a haverjaival jött röhögni . Azaz azt hitte csak szivatás az egész , de szerintem azért tudta , hogy valaki tud valamit ... utána elküldtem a fenébe , nagyon bunkón viselkedtem vele , amit nagyon megbántam így utólag így múltkor bejelöltem az eredeti Fb-mről , mert meg akartam vele beszélni . De úgy állította be , hogy sose tudjak vele többet kapcsolatba lépni . Kb két hete tudtam vele beszélni mikor elcsíptem nálunk a családomnál fűnyírás közben . Kb 2 percet beszéltünk és elmondtuk egymásnak hogy mindketten bunkók voltunk , és mondtam neki hogy én csak segíteni akartam. És ha akar erről beszélni akkor csak szóljon . De láttam rajta , hogy ahogy egyre mélyebbre mentem a témában egyre idegesebb lett az arca . Majd meg se várta akarok e még valamit mondani már indította is be újra a fűkaszát ... ma megint ott láttam a csaladomnál, és odamentem hozzá, hogy megadjam neki a telószámom , mert nagyon ritkán látjuk egymást . Erre elkezdte mondani , szerinte én félreértettem , ő nem meleg ... mondtam neki nem vagyok hülye . Majd mondta tegyem le a papírt az asztalra . De nagyon kimért volt míg pár szót beszéltünk .

Egész egyszerűen nem tudom hogyan segíthetnék neki .. nem akarom , hogy egy homofób legyen aki sose tudja elfogadni magát . Márpedig a viselkedése erre utal , hogy ebbe az irányba megy . Nincs semmi közös témám vele , de számomra mindig szimpatikus volt . És végre örültem van valami közös erre elcsesztem az egészet .

2020. máj. 21. 21:10
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Szerintem egy nagyon határozott srác lesz belőle csak ... túl korán találtam meg ezzel a dologgal
2020. máj. 21. 23:01
 22/31 A kérdező kommentje:
És kicsit aranyos is volt ahogy ma bepróbálkozott ezzel a szöveggel miszerint : “te szerintem félreértettél valamit, én nem vagyok meleg “ 😂👌🏻
2020. máj. 21. 23:58
 23/31 -remete- ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd had örlődjön. Mivel tudja rólad fog keresni ha nem lesz más. De itt emelném fel a kezem... a lópikulánakis van ám vége. Amikor segítettél volna neki hülyénpróbáltad de tisztáztad magad. Ha nem képes felnőtt fejjel ezt végig gondolni akkor nem érett még rá. Had legyen homofób vagy akármi nem a te bűnöd. Illetve lehet nem jössz be neki ilyen egyszerű.
2020. máj. 22. 09:25
 24/31 A kérdező kommentje:
szerintem inkább még nem fogadta el magát
2020. máj. 22. 10:01
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
A kéretlen segítség mindig büdös, te pedig konkrétan rá akarod erőltetni a segítséged.
2020. máj. 22. 11:59
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Szó szerint elcseszted.

Az ember egy ilyen titkot még ismerősökkel is ritkán oszt meg, nem egy kamu profilnak. (De ez jellemző a heterokra is, ők sem teregetik ki a magánéletüket kamu profiloknak)

Én egészen máshogy közelítettem volna meg a dolgot.

Ha ilyen helyzetben lennék, akkor nem rögtön ezzel a dologgal indítanék egy "ismerkedésnél".

Simán felhozhattál volna egy olyan témát, ami tudod, hogy érdekli, ha ismerősöd is instán, akkor tudod mi a hobbija, mivel szeret szabadidejében foglalkozni, vegyünk egy példát, szeret horgászni, úgy tennék, mintha ez nekem is felkeltené az érdeklődésem, utánanéznék milyen pecabotok vannak, és kérnék tőle tanácsot, hogy melyiket lenne érdemes megvennem.

Ha ez sikerül, akkor már el is invitálhatnám egy közös horgászatra, ahol lenne egy alap téma, esetleg kicsi iszogatás is, az oldja a gátlásokat...

És ha már valamennyire ismer, akkor beengedne a magánéletébe, persze a lépést én kezdeném el.

Viszont az a gond, hogy ő még az önelfogadásnál is messze jár, mert még " bizonygatja ez szavakban, hogy ő nem meleg".

Ezt az utat még végig kell járnia, legalább addig a pontig eljutni, hogy magának beismerje, utána már mer nyitni mások felé is, nálam is így volt.

28 éves meleg srác

2020. máj. 22. 13:11
 27/31 anonim válasza:
100%
De basszus hagyd már békén szegényt! Szerintem tényleg félreértetted, és csak hülyéskedni akart, aztán meg nyilván zavarban lesz, ha odamegy hozzá egy buuzi, hogy "segíteni akar". Hagyjad békén és minden jó lesz
2020. jún. 14. 23:59
 28/31 A kérdező kommentje:
Dehogy hülyéskedett. Meleg ő.
2020. jún. 17. 03:31
 29/31 A kérdező kommentje:
Vagy biszex :)
2020. jún. 17. 03:44
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
tehát ráakarsz mászni a pasira de nem kellesz neki, fogadd el és ne zaklasd
2020. júl. 5. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!