Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan emberekről akik ezen a platformon a
félresikerült szexuális együttlétüket úgy állítják
be hogy az pedig megerőszakolás volt?
Figyelt kérdés
Ti találkoztatok itt ilyen tartalommal?
Ha igen írjátok le ide és a véleményetekre is kíváncsi vagyok.
A párom 2éve ismerem az első pillanattól fogva azt kérte hogy keményen bánjak vele.
Még soha nem szeretkeztünk,volt hogy sírva kért hogy hagyjam abba nem hagytam - ezt élvezte a legjobban. Szó elég nehéz lehet egy kívül állónak megálapítani egy párkapcsolatban hogy mi is az erőszak, az elején paráztad is volt hogy úgy ment el Tőllem mint pecsenye kacsa, háta, popsija...
2020. máj. 19. 10:56
12/16 anonim válasza:
Nekem az hogy vki név nélkül és ebben a "ptivát nem kell" jelelgű stílusban ír valamiről eleve fura. Ha nem tetszik valami akkor kiírok róla egy kérdést? Persze példát nem rakott be. Én nem láttam ilyen kérdést itt. Azonban azt gondolom, hogy az erőszaknak több formája van. Van hogy pl valaki azért tesz meg valamit mert fél. Az is erőszak.
2020. máj. 19. 12:03
13/16 anonim válasza:
#8, Neked mentális betegséged van vagy csak szöveget nem tudsz értelmezni?. Én a beleegyezésről beszélek. Senkit nem érdekel, hogy te a reggeli merevedésed a párodba vered amíg ő alszik, vagy ő keményre szopja a farkad mert ez a ti kapcsolatotokban BEVETT SZOKÁS! Te magad mondtad, hogy volt már ilyen és tetszett mindkettőtöknek. Senki nem mondta, hogy ez erőszak lenne. De hadd legyen már az abban az esetben, ha pl pistike megkívánja a koleszben a szobatársa hamvas valagát és ugyan ezt teszi az akarata ellenére. Semmi sem erőszak amibe a másik beleegyezik. Sem a BDSM, sem a durva szex vagy bármilyen fétises baromság. A lényeg az, hogy addig van jogod a fasságaidhoz amíg a partnerednek ez ellen nincs kifogása. Ha van akkor az már erőszak. Ennyi. Olvasd el és értelmezd a szöveget. Nem kell ehhez nagy ész.
2020. máj. 19. 12:23
14/16 anonim válasza:
Látom nagy a fogalomzavar. Egy kis olvasnivaló mindenkinek:
"A szexuális erőszak akkor is megvalósul, ha az elkövető a sértett védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát használja fel szexuális cselekmény végzésére.
Akaratnyilvánításra képtelen állapot esetén hiányzik a passzív alany felismerési képessége, azaz nem észleli a cselekmény végrehajtását, vagy nem érti, nem fogja fel a magatartás jelentőségét. Ilyen lehet az öntudatlanul ittas, a kábítószer hatása alatt álló vagy MÉLY ÁLOMBAN LÉVŐ személy csakúgy, mint a súlyosan értelmi fogyatékos sértett, aki nincs tisztában a cselekmény jelentőségével. "
2020. máj. 20. 13:08
15/16 anonim válasza:
Kedves #13, az első komment egyértelműen nem erről szólt amit most leírtál, viszont te arra reagáltál, pont úgy ahogy a korábbi kérdésnél is a sok okoskodó troll. Ezért kaptad azt a kommentet. Kár ezen vitatkozni aki visszaolvas az látja. Most meg süketelsz. Hát tedd. Meg ugye most a jóképességű #14-es is. Senki sem vonta kétségbe, hogy egy ellenkezést tanusító, vagy a saját tetteit sem uralni, serm felmérni nem képes egyénnel ilyesmi egyértelműen erőszak. A vita korábban is abból indult, hogy az ember a saját párjával, csak éppen úgy, hogy az akkor még alszik. Nem láttam még olyat, hogy valaki végigaludta amíg megdugták, valszeg nincs is ilyen. (Hacsak nincs belőve vagy saturészeg, de az megint az előző kategória) Ha két ember szereti egymást, akkor egy ilyen erotikus ébresztés kur.vára nem erőszak. A jogi definíció sem illik rá, hiszen nincs mély álomban az aktus során. Csak az ilyen mint ti, szerettek okoskodni és fontoskodni. Persze nem haragszunk rátok, tudjuk hogy ilyenek is kellenek, máskülönben nem tudnánk mi minden ilyen megnyilvánulásotok után mosolyova hátradőlni és elégedetten nyugtázni, hogy mennyire fölöttetek vagyunk szellemileg. Köszönjük. Ismét. Részemről lezártam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!