Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már innen szexre vagy kapcsolatra pasid?
Figyelt kérdés
Ha igen hány éves volt? Ti hány évesek? Utána is kapcsolatba maradtatok?2020. máj. 15. 21:37
11/14 A kérdező kommentje:
Irigykedek kicsit. Főleg a srácra, akinek 20 alattiak voltak.
2020. máj. 16. 11:38
12/14 anonim válasza:
Igen! Sajnos egy erőszakos srác volt. Mondhatni megerőszakolt.
13/14 anonim válasza:
Nem egyik sem (24)
Nem szeretem az ilyen online arctalan dolgokat plusz annyit csalodtam a pasikban, hogy most már se szex se kapcsolat nem kell xd én most regenerálodom
14/14 anonim válasza:
6-os! lehet, hogy én is idősebb vagyok tőled (40+), nekem megírhatod privátban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!