Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már innen szexre vagy kapcsolatra pasid?
Figyelt kérdés
Ha igen hány éves volt? Ti hány évesek? Utána is kapcsolatba maradtatok?2020. máj. 15. 21:37
2/14 A kérdező kommentje:
A többi kérdésre is írj :)
2020. máj. 15. 21:41
3/14 anonim válasza:
Több is. 3 sráccal voltam. Mind a 3 szűz volt és első voltam nekik. Ők írtak rám aztán... Szóval igen. De alapvetően kérdésekre reagálni járok ide. Kapcsolatban vagyok velük. 16-21 közöttiek. Én pedig 28.
4/14 anonim válasza:
Igen! Egy 29 éves pasi. Én 16 voltam. Azóta is jóba vagyunk és néha dugunk. Nem helyes annyira de jófej plusz megkedveltem. Meg hát mégis csak első volt.
5/14 anonim válasza:
Nem, mert a 90% csak begyűjti a képet aztán eltűnik. Vagy törli magát, stb. De amúgy is válaszolgatni járok fel, persze ha ír valaki nyitott vagyok.
FŐLEG tinikre :) Csak a tinik nagyrésze megijed a vágyaitól.
6/14 anonim válasza:
Igen, de nem írom le a paramétereket, nehogy magára ismerjen. Csak egy alkalom volt. Nagy volt köztünk a korkülönbség.
8/14 anonim válasza:
igen volt, párszor összejöttünk de semmi komoly. Én 20 ő 26. utána is kapcsolatba maradtunk egy darabig de ma már nem.
27f
9/14 anonim válasza:
Volt,az összes 20 alatti, én 32 vagyok
10/14 anonim válasza:
Nem,mivel itt is az a gond, hogy mindenki akivel beszéltem az ország másik felén lakik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!