Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy? "az alkalmi kapcsolatok az út a komoly kapcsolathoz."

Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 21:21
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
28%
Azt, hogy ha viccet akarsz mesélni, akkor minimum legyen benne egy zsidó, egy cigány, meg egy néger kocsmáros.
2020. máj. 12. 21:45
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Mit tanulsz meg egy alkalmi kapcsolatból?

Mindig jön egy következő aki lehet, hogy jobb fej, nagyobb farka van, közelebb lakik, izmosabb, -random neked fontos tulajdonság- mint az előző. Miért tennél bármit is, hogy a mostani találkozódól legyen következő?

Mi kell egy tartós kapcsolathoz?

Az, hogy megtégy mindent, hogy a mostani találkozóból legyen következő.

Emellett az alkalmizás arra a hamis illúzióra is megtanít, hogy sokkal jobb pasikat is összeszedhetsz mint akik hajlandóak lennének veled hosszú távú kapcsolatot kialakítani. Hisz egy éjszakára "jó leszel". Aztán amikor odakerülsz, hogy lehetne kapcsolatod azt érzed, hogy ennél azért többet érdemelsz. Senki sem lesz elég jó.

De nem az én dolgom meggyőzni. Ha alkalmizni akarsz alkalmizz. Csomóan ezt csinálják. Van aki szerint minél több emberrel van dolgod annál nagyobb választékból választhatsz párt. De azért azt is tegyük hozzá, hogy azt a másiknak is akarnia kell.

2020. máj. 12. 22:39
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Hatalmas hülyeség. Szerintem kevés kapcsolat született random dugásból.
2020. máj. 12. 23:50
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem lehetetlen, de nagyon ritka. A multkor olvastam egy cikket egy magyar meleg parrol, akiknek sikerult az orokbefogadas itt magyarorszagon. Na mind1, abban a cikkben is irtak, hogy nekik pl alkalmival indult az egesz, nem gondoltak bele, hogy kesobb esetleg tobb lesz belole. Es megis sikerult. Szoval en azt mondom, hogy nem valoszinu, de egyaltalan nem is lehetetlen
2020. máj. 13. 08:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Kedves kettes! Én utálom az alkalmi kapcsolatokat, egy szóval sem mondtam, hogy én alkalmizok!!
2020. máj. 13. 08:58
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Nézőpont kérdése, hogy kinek mi az alkalmi és miért él vele. Ha valaki azért alkalmizik mert nem szeretne semmi komolyabbat csak random emberekkel szexelni, abból valószínűleg nem lesz kapcsolat, persze ez sem kizárt.

Viszont ha valaki azért alkalmizik mert éppen nincs senkije, de nyitott rá hogy valami tartalmasabb alakuljon akkor simán lehet hogy egy több éves hosszú boldog párkapcsolat követi az alkalmi szexet, vagy akár egy életre szóló barátság.

Én így ismertem meg a párom anno 8 éve, azóta is együtt vagyunk. Egyikünk sem akart kapcsolatot, nem is tudtuk annyira elképzelni mégis kialakult szépen magától.

Az én esetemtől eltekintve is úgy gondolom, hogy a legtöbb melegnek azért okoz nehézséget a párkapcsolat kialakítása mert görcsösen azt keresik, sokan előre meghatározott kritériumokkal.

2020. máj. 13. 09:22
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves, hatos! Nekem csak pár kritérium van, de az tényleg nem sok: tetszem az arca, lehessen vele értelmesen, intelligensen kommunikálni és ne csak abból álljon hogy (

-"Hogy vagy?

-jól.

-Hogyhogy rám írtál?

-Csak úgy.

-Mi a célod?

-Semmi.")

Illetve meg, hogy minimálisan az érdekelje mint én.

Ezek tényleg olyan teljesíthetetlen elvárások? 🤔

2020. máj. 13. 09:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy így van

20F

2020. máj. 13. 09:46
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

#7. Nem, de ebben az esetben még chaten sem találtad meg azt aki akár egy alkalmira is "alkalmas".

Az alkalminak is legyen már egy minimális elvárása, beszélgettek, találkoztok, megisztok valamit ismerkedtek és ha van kémia szexeltek.

Ha pedig még annyira sem juttok el, hogy értelmesen váltsatok pár mondatot akkor már az alap találkozónak sincs értelme.

Az általad vázolt dialógus nagyon gyakori de ez a saját önbeskatulyázásunk miatt van.

A "hogy vagy" kérdésnek nem sok értelme van mert miért érdekelne hogy hogy van egy idegen, helyette sokkal jobb egy köszönöm, hogy rám írtál! szimpatikus vagy és szívesen megismernélek vagy ilyesmi. Ha erre is üres egy szavas válaszokat kapsz, onnan nincs értelme tovább menni.

2020. máj. 13. 09:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

#9 azért ne romantizáld már a helyzetet.

Az alkalmik többsége kb úgy jön össze, hogy farokkép, cím, időpont aztán csá. Az egyik haverom aki rendszeresen alkalmizik mindig azt mondja, hogy nem szabad beszélgetni mert akkor abból semmi sem lesz. Csak találkoznak, dugnak egyet aztán mindenki megy a dolgára. Ez nem randi ez dugás. Elmondása szerint 90% így zajlik. Nem mondom, hogy nincs kivétel de a többség így csinálja.

2020. máj. 13. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!