Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális és a romantikus vonzalom lehetnek-e teljesen külön?
Pl. nagyon mélyes, romantikusan szerelmes vagyok X-be, de nem tudnék vele szexuálisan együtt lenni mert nem vonz úgy, viszot fizikailag is vonzónak tartom, szóval nem arról szól hogy ne tetszene.
Mindemellett nagyon vonzana egy szexuális kapcsolat Y-nal, akivel bármit eltudok képzelni, unik vagyunk, viszont nincs szerelem, nincsenek közös programok stb.
" nagyon mélyes, romantikusan szerelmes vagyok X-be, de nem tudnék vele szexuálisan együtt lenni mert nem vonz úgy, viszont fizikailag is vonzónak tartom, szóval nem arról szól hogy ne tetszene."
Nem tudom elhinni, hogy akibe szerelmes vagy nem vágysz minimum arra, hogy megcsókold.
Ha ő is visszacsókol, elkezdi csókolgatni a nyakad, simogat közben, neked nem áll fel rá? Nem indulsz be tőle annyira, hogy a magadévá tedd és örömet okozz annak, akibe szerelmes vagy?
Vagy te már a csóknál megálljt parancsolsz?
Nekem ez a helyzet nagyon fura, ez minden csak nem szerelem.
Jó előfordul azoknál a pároknál akik már 20-25 vagy több éve együtt vannak, vannak gyerekek, unokák, közösen felépített ház és vagyon, a szex nem megy, viszont ők is már inkább megszokásban élnek és nem szerelemben, de nem hiszem hogy te ennyi ideje szerelmes vagy, hogy itt tarts :D
Nem tudom, igazából majdnem 30 éves vagyok, de még két fiú kivételével sosem állt fel senkire.
Mikor szokott elkezdődni az erekció? Hány éves kor körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!