Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális és a romantikus vonzalom lehetnek-e teljesen külön?
Pl. nagyon mélyes, romantikusan szerelmes vagyok X-be, de nem tudnék vele szexuálisan együtt lenni mert nem vonz úgy, viszot fizikailag is vonzónak tartom, szóval nem arról szól hogy ne tetszene.
Mindemellett nagyon vonzana egy szexuális kapcsolat Y-nal, akivel bármit eltudok képzelni, unik vagyunk, viszont nincs szerelem, nincsenek közös programok stb.
A válaszokat megírták, de nem akarod elfogadni meghallani.
Ez van.
Szerintem inkább te nem akarod elfogadni/meghallani amit mondok.
Több olvasásra sem érted legalábbis.
Kérdező. Én pont, hogy tudom milyen az igazi szerelem. Testileg és lelkileg szeretni valakit. Miért, szerinted, akibe én szerelmes voltam, azzal nem éreztem ugyanazt, amit te? Dehogynem! Csak én testileg is akartam őt. Mert akibe szerelmes vagyok, azt mindenhogyan akarom.
Viszont most azért gondolkodj el egy kicsit. Én soha nem kérdeztem meg azt senkitől, hogy mi a szerelem? Te viszont idegen emberek véleményét kérdezed, hogy mit is érzel valójában. Akkor szerinted ki az, aki itt nincs tisztában a dolgokkal? Arról nem beszélve, hogy romantikus vonzalom? Na, ilyet se hallottam még. Vonzódsz valakihez. Külsőleg, szexuálisan. De a szerelem, az szerelem. Akkor mély érzések vannak aziránt, akihez vonzódsz külsőleg, szexuálisan.
Szóval magyarázd ahogyan akarod, de ha nem fogadod el mások véleményét, akkor kár kérdést kiírni.
82 százalékost negligálom.
A többiek válaszát viszont köszönöm.
Azért mert azt hiszem aszexuális vagyok. Vagy legalábbis demiszexuális.
Attól mert te alloszexuális vagy, még ne következtess arra, hogy mindenki az.
Másrészt azért írtam ki a kérdést, mert inkább hozzám hasonló emberek véleménye érdekelne. Hogya vannak-e még hozzám hasonlók. De eddig csak te meg a 82 százalékos alloszexuális válaszol nagyrészt.
#17 vagyok.
Ez egy fórumoldal, ahova az válaszol, aki akar.
Nekem ez a véleményem erről, nem feltétlen kell egyetérteni velem. Másrészt kérdésben nem látom azt, hogy hasonlóaknak lenne feltéve? Illetve, hogy lehetsz aszexuális, ha Y embert meg kívánod??
Nem tudom hogy működik pont ezért kérdezem.
Nekem a barátom túl tiszta, szent vagy nem tudom mi ahhoz, hogy "úgy" érjek hozzá. Nem akarom szexszel bemocskolni. Attól még nagyon tetszik pl a popsija, izmai stb. Más iránt viszont nem tudok alloromantikusan viselkedni, csak vele. Az ő szülinapja/névnapja, az évfordulónk stb amit ünneplek. A szerelem biztosan megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!