Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális és a romantikus vonzalom lehetnek-e teljesen külön?
Pl. nagyon mélyes, romantikusan szerelmes vagyok X-be, de nem tudnék vele szexuálisan együtt lenni mert nem vonz úgy, viszot fizikailag is vonzónak tartom, szóval nem arról szól hogy ne tetszene.
Mindemellett nagyon vonzana egy szexuális kapcsolat Y-nal, akivel bármit eltudok képzelni, unik vagyunk, viszont nincs szerelem, nincsenek közös programok stb.
Az aszexuálitás azt jelenti, hogy kevésbé, vagy egyáltalán nem kívánod a szexet. Tehát mással sem akarnád, ezért kizárt, hogy az lennél.
Egyébként attól, hogy szerelmes vagy valakibe, még megtetszhet más is, mivel vakságot nem fogadsz. Az már más kérdés, hogyha szerelmes vagy, akkor tiszteled a másikat annyira, hogy nem csalod meg.
Szó nem volt megcsalásról. Úgy értettem, hogy a szerelem amit iránta érzek megvédi őt a szexuális kíváncsiságomtól.
Ha megszeretnék egy másik fiút, utána elmúlna iránta is a szexuális vonzalmam.
Azért jó lenne tudni, hogy az X és az Y milyen nemű embereket takar.
Mindkét személy fiú, vagy az X esetleg lány lenne?
A szex nagyon fontos.
Voltam már én is szerelmes, meleg vagyok.
A sráccal sokáig ismerkedtünk, és 3 hónap után feküdtem le vele. Minden szép és jó volt, külső, belső, kisugárzás, stb.
Aztán ahogy megtörtént a szex, ez mind elillant. Nem azért mert már megvolt, és már unalmas, hanem a szex kész szenvedés volt vele, konkrétan el sem tudtam élvezni, annyira béna volt.
Utána már az érdeklődés is megcsappant felé.
Szóval a szerelemnél a szex az nagyon fontos. Ha nem akarsz vele szexelni, az meg max csak barátság.
Mindketten fiúk.
Nem értek egyet, nem olyan fontos a szexualitás mint ahogy Te hiszed.
Kedves Kérdező!
Úgy látom rajtad kívül mindenki ostoba.
Fordulj szexuálterapeutához, vagy pszichológushoz, ők hiteles választ tudnak adni a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!